HTH Köksforum, Halmstad

HTH HALMSTAD

Kontakt

HTH Köksforum, Halmstad
Svartalundvägen 1
302 35 Halmstad

Telefonnr: 035-29 96 999

E-postadress: info@halmstad.hth.se

Öppettider

lördag
söndag

HTH Halmstad öppnar ny inspirerande och fin köksbutik.
30 september kl. 10.00 - 16.00
1 oktober kl. 11.00 - 16.00

Delta i öppningsfesten, upplev vår fina nya butik och gör ett köksklipp.

Oslo

Välkommen till HTH i Halmstad

Drömmer du om ett nytt kök? Hos HTH i Halmstad är vi experter på eleganta kökslösningar av hög kvalitet. Det finns inte ett kök som passar alla. Därför har vi specialiserat oss på att skräddarsy kökslösningar för att kunna förverkliga just dina drömmar och idéer.

Varje dag strävar vi efter att inspirera våra kunder och förverkliga deras drömmar. Våra köksexperter ser till att inredning, anpassning och montering av ditt HTH-kök löper friktionsfritt, och vi tar naturligtvis hänsyn till din budget. Därför kan du vara säker på att vi har tagit hänsyn till alla detaljer, och att dina drömmar kan bli till verklighet.

Utöver kökslösningar erbjuder vi även skräddarsydda lösningar för badrummet och garderoben.

Vi hjälper dig genom hela processen

Vår erfarenhet säger att de bästa kökslösningarna uppnås genom kompetent rådgivning och noggranna överväganden. Därför är det en bra idé att boka ett gratis möte utan förpliktelser, där vi tillsammans kan komma fram till vilka dina behov är och skapa ditt nya drömkök.

Om du själv vill hämta inspiration är du naturligtvis alltid välkommen till HTH-butiken i Halmstad där du kan uppleva våra snygga köksmodeller.