HTH garderober och förvaring
som passar dig

Hitta inspiration och idéer till din nya garderob hos HTH

Hos HTH kan ni hitta massor av inspiration och idéer till ny klädförvaring, oavsett om ni letar efter nya garderober, en ny walk-in-garderob eller en klassisk garderob med skjutdörrar så kan ni säkert hitta en design och en garderob som passar just era behov och ert hem.

Tidlös och stilren garderobsdesign

HTH garderober har en förmåga att skapa synergi mellan funktion och design. En tidlös och stilren design som samtidigt uppfyller dina individuella behov och utgör ramarna för en perfekt garderob i din bostad.

Gå på upptäcktsfärd och låt dig inspireras till kreativitet

Gå på jakt efter idéer till din nya garderob och låt dig inspireras av vårt stora urval inom garderobslösningar. Vi har garderober och garderobsinredningar till både minimalisten och till romantikern.

Varför välja en garderob från HTH?

 

Du är din egen designer

HTH:s garderober är mer än bara garderober – vi ger dig fria händer att komponera ihop en tilltalande och funktionell garderob som du kommer att ha både glädje och nytta av i många år. 

Vi tänker oss garderoben som en integrerad lösning i din bostad, samtidigt som den uppfyller sin traditionella funktion. Våra garderobslösningar passar alla stilar och behov, oavsett om du behöver en stor eller en lite mindre garderob så kan du hitta den hos HTH.

 Se möjligheterna gällande material

 

Du bestämmer priset

Hos HTH kan du själv påverka priset på din nya garderob. Priset beror inte enbart på vilken lösning du väljer utan även på hur mycket hjälp du behöver i samband med att du bygger din nya garderob. Med ’Gör det själv Garderob’ från HTH står du själv för förarbete, montering av dina garderober och eventuella justeringar. I utbyte får du då en ny garderob till ett bra pris.

 Se mer om "Gör det själv"

 

Få goda råd nära dig

Hitta massor av inspiration och få nya idéer angående garderoberna som passar er bostad och familjens behov. Vi har butiker i hela landet i vilka du och familjen kan hitta den garderobslösning som passar till er bostad och till familjens behov. Kom in i en av våra butiker och se vårt breda sortiment inom garderober, garderobsinredningar och garderobslösningar. 

 Hitta din närmaste HTH-butik här

Vilken lösning?

Låt HTH hjälpa dig att kartlägga de möjligheter du har med utgångspunkt i dina behov och rummets storlek.

Få bl.a. hjälp med:

Att tydliggöra behoven

Materialval och möjligheter

Mätningar

Trygghet och säkerhet

Handla online | Gör det själv HTH