Finn inspiration till ett stilrent, nytt kök

Köket är det viktigaste rummet i ditt liv. Idag är köket mer än bara ett rum där du lagar mat – det är rummet där vi spenderar oräkneliga timmar med familj och vänner. Rummet bör därför spegla och tillgodose de enskilda familjemedlemmarnas behov. Vår design är tidlös och understryker form och funktion.

 

På HTH lever vi som vi lär. Våra köksmodeller och design är fullkomligt utformade med tanken att tillgodose samtliga familjemedlemmars behov, vi sätter dig och dina närmsta i fokus. Behöver du ett nytt kök med extra utrymme? Kanske ett rum med plats för att fira högtider med vänner och familj? Ett nytt kök från HTH kan uppfylla allt det och mer därtill. Nedan finner du våra senaste köksmodeller, sorterade efter tema för att du lättare ska kunna hitta det rätta design för just dig.

 

Gör ditt kök till en oas

Gör ditt kök till en lekplats

Gör ditt kök till din arbetsplats

Gör ditt kök till festens mittpunkt

Gör ditt kök till hobbyrum

Få hjälp med att montera ditt drömkök

Om du vill ha hjälp med att sätta ihop ditt nya kök så kan du alltid boka en tid hos en av våra många duktiga kökskonsulter – de står redo för att ge dig all expertråd du behöver. Klicka bara på ”Boka ett möte med HTH” överst på sidan så är du på god väg! Med vår hjälp kan du få ett design som kommer att vara med dig länge.

 

Hitta ditt nya kök i en av HTH:s många butiker

Om du är på jakt efter ett nytt kök kan du alltid hitta mängder av inspiration i våra butiker. HTH är landsomfattande och vi finns på de flesta håll från norr till söder. Du hittar din närmaste butik här. Kom gärna förbi och ta en titt på vårt läckra och omfattande utbud av köksmodeller! Vi är säkra på att du kommer att hitta något du gillar.

 

Du bestämmer själv priset!

På HTH kan vi erbjuda våra kunder kök i tre olika prisklasser. Det är alltså upp till dig vad ditt nya kök ska kosta, beroende på hur mycket hjälp du vill ha vid installationsprocessen. De tre lösningar som vi erbjuder är:

 

1)      Med ”Köp med ett klick” köper du ditt nya kök online och står själv för montering och installering av köket.

2)      Väljer du ”Gör det själv HTH” så står du också för montering och installering, med skillnaden att du kan få goda råd från våra kökskonsulter.

3)      Om du istället väljer vår tredje lösning: ”Tryggt och bekvämt”, så hjälper HTH dig hela vägen med allt från idé till det slutliga resultatet.

 

Välkommen till HTH!