Modell Athena Ljus Ask Faner
Nyhet 2016

Athena Veneer | HTH

Comeback för ett elegant nordiskt träslag

Naturliga färger och material har tillsammans med det nordiska ljuset alltid haft en speciell plats i de skandinaviska hemmen. Därför presenterar HTH nu en nyhet för alla som uppskattar de nordiska designtraditionerna – det karaktäristiska och ljusa träslaget ask är tillbaka i sortimentet.

HTH Athena Ljus Ask Faner

Athena Ljus Ask Faner

Athena Ljus Ask Faner har fronter i faner med horisontell ådring kantad med trälister i massiv vitlackerad ask. Luckan är tillverkad av en 1,9 cm tjock skiva belagd med 0,6 mm faner.

Träslaget ask är en del av den nordiska möbeltraditionen. Du kan kombinera det ljusa askträet med moderna diskreta laminatfärger, om du väljer Athena Ljus Ask Faner tillsammans med Athena Ljus Ask Laminat.

Beach house people
HTH model VH-7 Concept

Athena Ljus Ask Faner och Athena Vit kan användas till HTH:s unika VH-7-koncept som skapat en handtagslös och stilren köksinredning med släta luckor.

Läs mer om VH-7 här

Upplev köket hos HTH

Om du vill uppleva den här köksmodellen kan du besöka närmaste HTH-butik. Där kan du uppleva både färger, handtag och de olika delarna i köksinredningen. Du får även möjlighet att ställa frågor om kök till våra duktiga och erfarna kökskonsulenter.

Hitta närmaste butik här

Kitchen Guide

Kostnadsfritt rådgivningsmöte

Hos HTH hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar. Därför kan du alltid och utan förpliktelser boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med någon av våra kökskonsulenter.

Låt våra kökskonsulenter vägleda dig och ge dig råd så att du hittar den bästa lösningen.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte här.


 

Innovativ design från HTH

MagicMoveID
är överskåp på ett nytt sätt

HTH MagicMoveID

MagicMoveID gör att du kan inreda den bakre delen av överskåpet som annars kan vara svår att utnyttja. Med ett enkelt tryck har du allt till hands och när du är klar i köket kan du föra det utom synhåll igen.

Läs mer om MagicMoveID här


 

Athena Veneer | HTH