Modell Fasett

Ett stilrent vitt kök till ett bra pris

Ett vitt kök är tidlöst och blir aldrig omodernt - precis som HTH:s lucka Fasett. Luckan har avfasade hörn och ger köket en stilren design till ett bra pris. Kökets design är stilren med en fasettprofil i form av avfasade hörn.

Lösningen kan anpassas till alla hem och det finns möjligheter att sätta sin egen prägel på köket för att få sin egen personliga stil.

Lek med designens utformning genom att sätta handtag på luckorna som passar just er stil. Skapa en modern look med smala stålhandtag på luckorna eller varför inte välja HTH:s nya handtag i läder.

Praktisk information om modell Fasett

Fasett är tillverkad av en 1,9 cm tjock luckor. Luckorna är ytbehandlade med en slitstark vit lack.

HTH-garanti för din trygghet

Din trygghet betyder mycket för oss och därför är det viktigt att du trivs med ditt nya HTH-kök. Köket är hemmets naturliga arbetsplats och därför lämnar vi hela 25 års garanti på de delar som ofta utsätts för mest slitage, nämligen lådsidor, skenor, gångjärn samt trådbackar och galler.

Dessutom lämnar vi också fem års garanti på dina köksskåp, bänkskivor, vask, LED-belysning och inbyggnadsbelysning samt droppgaranti på blandaren.

Upplev köket

Besök din närmaste HTH-butik och se luckan Fasett i verkligheten. Våra engagerade kökskonsulter kan hjälpa dig att sätta ihop ett kök som passar bäst för din bostad, dina behov och dina önskemål om ett drömkök.

Om du vill vara helt säker på att tiden räcker till att prata igenom dina köksdrömmar ordentligt kan du med fördel boka ett möte med någon av våra konsulter.

Material

Vilken lucka passar era behov?

Vilka skåp ska jag välja?

Frågorna är många – här får du vägledning och råd när du ska välja.

Nästa steg

Hur kommer jag igång med mitt nya kök?

HTH har tagit fram en köksguide som ger dig vägledning och goda råd när du ska förverkliga din köksdröm.

Påbörja din köksdröm här.

Mitt HTH

Spara dina köksbilder, lägg upp dina egna idéer och starta en dialog med din HTH-kökskonsult när det passar dig.

Registrera dig på Mitt HTH så förverkligar vi dina köksdrömmar tillsammans.