Modell Frame

En stilren köksnyhet från HTH

HTH:s luckdesigner har jobbat övertid och det har resulterat i en helt ny och unik luckdesign som vi kallar Frame. Luckans smala, markerade framkant utstrålar stil och elegans. Lägg märke till effekten av den smala ramen runt lådsektionen som även har gett inspiration till modellens namn, Frame.

Skapa din egen stil

Modell Frame är enkel och stilren i sin utformning och passar in i alla hem. Här får du möjlighet att skapa ett eget och helt personligt utseende genom val av både bänkskiva och inte minst handtag. Se hur man i det här köket har tagit in värmen från naturen i form av bänkskivan i trä.

Valet av handtag bidrar till att skapa en personlig stil på köket. Om köket i exempelvis en 60- eller 70-talsbostad ska bytas ut kan du kombinera modell Frames stilrena design med handtagen Hole. På så vis kan du få fram en tydligare retrokänsla.

Det finns många möjligheter att skapa sitt eget personliga uttryck i köket med diverse tillbehör från HTH. Hos oss kan du välja bland en mängd olika handtag till dina lådor och luckor.

Praktisk information om modellen:

Frame/RF är tillverkad av en 1,9 cm tjock träfiberskiva (MDF) och ytbehandlad med slitstark, vit lack.

HTH-garanti – din trygghet

Din trygghet är viktig för oss och därför får du hela 25 års garanti på lådsidor, skenor och gångjärn samt på trådkorgar och galler med tillhörande skenor och metallbeslag hos HTH.

HTH lämnar även 5 års garanti på dina nya köksskåp, bänkskivor, handtag, inbyggnadsbelysning och LED-belysning samt droppgaranti på blandaren.

Material

Vilken lucka passar era behov?

Vilka skåp ska jag välja?

Frågorna är många – här får du vägledning och råd när du ska välja.

Nästa steg

Hur kommer jag igång med mitt nya kök?

HTH har tagit fram en köksguide som ger dig vägledning och goda råd när du ska förverkliga din köksdröm.

Påbörja din köksdröm här.

Mitt HTH

Spara dina köksbilder, lägg upp dina egna idéer och starta en dialog med din HTH-kökskonsult när det passar dig.

Registrera dig på Mitt HTH så förverkligar vi dina köksdrömmar tillsammans.