Modell Hacienda

Luckornas mörka och strukturerade yta i melamin skapar en tredimensionell effekt.

Kombinera Haciendas mörka design med vita väggar och skapa eleganta kontraster och djup i köket. Den här modellen är en perfekt lösning för dig som vill ha ett kök som är både elegant och tidlöst men utan att för den skull behöva kompromissa med kvalitet och funktionalitet.

Kombinationen av den vågräta ådringen och de integrerade handtagen upptill på luckorna framhäver den här köksmodellens eleganta horisontella linjer. Handtagen bryter av mot de mörka ytorna och ger samtidigt perfekt funktionalitet.

Praktisk information om Hacienda

Modellen är tillverkad av en 1,6 cm tjock skiva och är belagd med 70 g strukturerad melamin med vågrät ådring. Luckorna är kantade med 0,8 mm konstmaterial med struktur.

Det går att kombinera HTH:s Hacienda med modellen Dekor slät vit och på så vis leka med kontraster genom att låta svarta och vita ytor mötas i en vacker kombination.

Få mer inspiration

Skulle du vilja se hur köket ser ut i verkligheten? Besök din närmaste HTH-butik och upplev Haciendas eleganta och strukturerade design. Du kan boka ett möte med någon av våra duktiga kökskonsulter. Då får vi gott om tid till att tillsammans sätta ihop den rätta kökslösningen som passar dig.

Hos HTH får du dessutom bra garantier på de delar som utsätts för mest slitage. Vi lämnar bland annat 25 års garanti på lådsidor, skenor, gångjärn samt trådbackar och galler. Dessutom får du också 5 års garanti på dina skåp, vaskar, bänkskivor, LED-belysning och inbyggnadsstrålkastare.

Modellen finns både hos HTH Köksforum och hos Gör det själv HTH

Om du väljer modellen Hacienda kan du alltid få skåpen levererade färdigmonterade utan extra kostnad direkt till din adress.

Du kan också välja att köpa modellen i platta paket - vi kallar det då för Gör det själv HTH.

Material

Vilken lucka passar era behov?

Vilka skåp ska jag välja?

Frågorna är många – här får du vägledning och råd när du ska välja.

Nästa steg

Hur kommer jag igång med mitt nya kök?

HTH har tagit fram en köksguide som ger dig vägledning och goda råd när du ska förverkliga din köksdröm.

Påbörja din köksdröm här.

Mitt HTH

Spara dina köksbilder, lägg upp dina egna idéer och starta en dialog med din HTH-kökskonsult när det passar dig.

Registrera dig på Mitt HTH så förverkligar vi dina köksdrömmar tillsammans.