/ HARMONY DARK

HTH Harmony Dark
HTH Harmony Dark

Modell Harmony Dark är tillverkad av en 1,8 cm tjock skiva belagd med 0,6 mm teknisk faner med horisontell ådring. Kanterna är massiva trälister i samma material.

En fläkt av Fjärran östern

Vår nya exklusiva front i mörkt genomfärgat poppelträ har en fläkt av Fjärran österns mystik. Rena ytor, harmonisk ådring och en varm mörk kontrast till ljuset, trädgården och de övriga uttrycken i hemmet. Harmony Dark ger dig ett snyggt kök som är överraskande och nyskapande i all sin enkelhet.

Upplev köket hos HTH

Om du vill uppleva den här köksmodellen kan du besöka närmaste HTH-butik. Där kan du uppleva både färger, handtag och de olika delarna i köksinredningen. Du får även möjlighet att ställa frågor om kök till våra duktiga och erfarna kökskonsulenter.

Hitta närmaste butik här


 

Innovativ design från HTH

Dansk design när den är som bäst

HTH:s nya Frame-modell är redan en klassiker. Den bygger på sköna former som tilltalar både ögat och sinnet. Ljust, vackert och med en diskret och stilsäker twist. Lägg märke till HTH:s eleganta CoffeeID längst ned till höger på bilden - den ultimata skåplösningen för espressomaskinen - samt FrameFlexID-delen på köksbänken - det senaste tillskottet till HTH:s serie med nyskapande produkter som gör ditt kök till något extra.

HTH FrameFlexID®