Modell Trend vit bok

Tidlös kombination av vitt och bok.

De ljusa ytorna ramas in av en massiv träkant i ljus bok. Träkanterna bryter av mot de vita ytorna på ett stilfullt sätt.

I det här köket kompromissar vi inte med funktionaliteten. Modell Trend vit bok visar tydligt hur bra det går att kombinera design och funktion. Den enkla designen gör det dessutom möjligt att leka med den personliga stilen genom att lägga till just de föremål du gillar och som kännetecknar din egen stil.

Praktisk information om Trend vit bok

Modell Trend vit bok är tillverkad av en 1,6 cm tjock skiva belagd med 120 g sidenmatt melamin. Modellen är kantad med en 3,0 mm tjock snedlist i massiv bok.

Ända upp till 25 års garanti

Köket är det viktigaste rummet i ditt liv och det är också bostadens mest utnyttjade arbetsrum. Det ställer höga krav på att köket håller sig i perfekt skick år efter år. Därför lämnar HTH hela 25 års garanti på vissa av de delar som utsätts för mest slitage. Garantin omfattar lådsidor, skenor, gångjärn samt trådbackar och galler.

HTH är din köksexpert

Låt HTH hjälpa dig att hitta en drömlösning som uppfyller både dina önskemål och dina behov. Vi rekommenderar att du bokar en tid hos någon av våra kökskonsulter så att ni får gott om tid till att gå igenom alla detaljer noga tillsammans.

Modellen finns både hos HTH Köksforum och hos Gör det själv HTH

Om du väljer Trend vit bok kan du alltid få skåpen levererade färdigmonterade utan extra kostnad direkt till din adress.

Du kan även välja att köpa modellen i platta paket – vi kallar det Gör det själv HTH.

Material

Vilken lucka passar era behov?

Vilka skåp ska jag välja?

Frågorna är många – här får du vägledning och råd när du ska välja.

Nästa steg

Hur kommer jag igång med mitt nya kök?

HTH har tagit fram en köksguide som ger dig vägledning och goda råd när du ska förverkliga din köksdröm.

Påbörja din köksdröm här.

Mitt HTH

Spara dina köksbilder, lägg upp dina egna idéer och starta en dialog med din HTH-kökskonsult när det passar dig.

Registrera dig på Mitt HTH så förverkligar vi dina köksdrömmar tillsammans.