/ STRAIGHT
Strömlinjeformad design med harmoniska linjer

HTH:s grepplösa modell Straight andas kvalitet och exklusivitet. Modell Straights stilrena design skapar en perfekt inramning för ett inbjudande och fulländat köksliv.

Om du ska integrera kök och vardagsrum i ett gemensamt utrymme är modell Straight ett givet val. Luckans enkla och harmoniska design inbjuder till trivsel, fest och avkoppling – en trivsam plats för samvaro.

Det grepplösa vita köket är snyggt att sätta upp mot en vägg men kan även placeras mitt i rummet. De vågräta greppspåren framhäver den eleganta designen och det harmoniska uttrycket. Kombinera modell Straight med din favoritinredning och skapa din egen personliga stil som matchar resten av ditt hem.

Köksdesignen Straight passar både den moderna och den klassiska stilen i bostaden.

Praktisk information om Straight

Modellen är tillverkad av en extra kraftig, 2,3 cm tjock MDF-skiva med urfrästa, vågräta greppspår. Luckorna är ytbehandlade med en slitstark, vit lack och kan mot en extra kostnad även erbjudas i vit högglans. Modellen finns både med och utan synliga lådfronter och i bredderna 40, 50 och 60 cm.

Besök HTH och upplev Straight

HTH har butiker över hela landet och därför kan du när som helst komma in i någon av våra butiker och se hur modell Straight ser ut i verkligheten.

Hos HTH kan du få massor av inspiration till ditt nya kök bland alla våra designer och köksinredningar. Låt våra kökskonsulter ge dig goda råd och vägledning så att du hittar den rätta lösningen. För att få gott om tid till en noggrann genomgång tillsammans kan det vara bra att boka en tid – det är enkelt och smidigt och helt gratis.

Material

Vilken lucka passar era behov?

Vilka skåp ska jag välja?

Frågorna är många – här får du vägledning och råd när du ska välja.

Nästa steg

Hur kommer jag igång med mitt nya kök?

HTH har tagit fram en köksguide som ger dig vägledning och goda råd när du ska förverkliga din köksdröm.

Påbörja din köksdröm här.

Mitt HTH

Spara dina köksbilder, lägg upp dina egna idéer och starta en dialog med din HTH-kökskonsult när det passar dig.

Registrera dig på Mitt HTH så förverkligar vi dina köksdrömmar tillsammans.