VH-7 Concept

Med VH-7 har HTH skapat en ny, genomtänkt design. I VH-7 kombineras högskåpssektionernas slanka, vertikala linjer med underskåpens enkla, horisontella linjer. Resultatet blir en köksdesign som utstrålar minimalistisk elegans i en helt ny dimension.

Moderna kök utan handtag

VH-7 är det ultimata grepplösa köket. VH-7 har unika grepprofiler i aluminium vilket gör att man slipper fräsa greppspår i själva luckan – en lösning som annars är typisk för andra grepplösa kök. Lösningen ger köket en minimalistisk look med eleganta, raka linjer och ett bra grepp om luckan.

Kombinationen av de enkla och stringenta linjerna och det minimalistiska utseendet ger kökets design ett modernt men på samma gång tidlöst intryck. Den enkla och stilrena designen gör det möjligt för dig att sätta din personliga prägel på köket med olika sorters kökstillbehör. Du kan skapa vackra kontraster till det moderna köket genom att använda naturmaterial i interiören som tillför värme till köket.

En mängd valmöjligheter

VH-7 utgår från sju underskåpskonstruktioner. Utifrån dem har vi tagit fram ett sammanhängande system av kökslösningar och lagt till ett urval av lackerade fronter samt fronter i faner och laminat. Nytänkandet kommer även fram i bänkskivorna och vi har dessutom tagit fram ett urval av vaskar för att skapa en helt ny design. VH-7 levereras även till badrum.

Utvalda modeller

VH-7 finns i frontmodellerna Concept vit eklaminat, Concept svart eklaminat, Concept naturfärgad eklaminat, Athena vit, Athena vit ekfaner, Athena svart ekfaner, Athena naturfärgad ekfaner samt Mono.

Det handtagslösa köket i ny tolkning

Vi har lekt lite med de handtagslösa, vågräta linjerna och lagt till ett asymmetriskt, förskjutet uttryck.

HTH
Stilsäkert kök i rå inramning

Stilsäkert kök i rå inramning

Vi har varit i Italien och hittat nästa generations laminater, bl.a. HTH:s nya mattsvarta laminat som har helt nya kvaliteter. Den matta ytan har ett svart, läckert uttryck som kombineras med en handtagslös look.

En praktisk detalj är att fingeravtryck inte syns på den matta ytan, som även är extra reptålig och vattenavvisande.

Athena Svart Ek/Svart Laminat