Frame med Coffee ID

En perfekt följeslagare till ditt favoritkaffe

Är du en av alla dem som värdesätter gott kaffe så högt att du har investerat i en egen espressomaskin? Då har HTH en god nyhet: Coffee ID-modulen.

Coffee ID-modulen är designad för att du ska kunna ge din snygga espressomaskin en snygg inramning – och din köksdesign en extra dimension. Coffee ID-modulen är designad så att den passar in i ditt kök på ett naturligt sätt oavsett hur det ser ut.

Organisation är fint

Coffee ID-modulen är designad för att organisera kaffe, kapslar och koppar och allt annat du behöver när du ska göra en kopp kaffe. En Coffee ID-modul består av ett rymligt underskåp där du kan förvara kaffekvarn, kaffefilter m.m. och en snygg låda där du kan ha kaffekapslar och pulver, socker, små chokladbitar, och teskedar. Och slutligen ett öppet upplyst skåp med gott om plats för din egen espressomaskin.

Coffee
Coffee ID

Vårt kök - en perfekt matchning

Vi älskar design som organiserar hemmet. Vår bostad är inte så stor och därför är det viktigt med smart inredning. Särskilt i köket, som är hjärtat i våra hem, finns det behov för fasta lösningar som tar tillvara på utrymmet.

Coffee ID people