Förvaring som inspirerar

DisplayID är en ny serie lådor och förvaringslösningar som vi har utformat för att kunna erbjuda en unik designdetalj som ger köket klass och karaktär. Produkterna i Display ID-serien kan kombineras med alla HTH:s modeller. Därmed kan du alltid tillföra köket en extra dimension, oavsett vilken köksstil du föredrar.

DisplayID-serien består av två eleganta lådor med glas i topp och front där du med fördel placerar extra vackra eller betydelsefulla föremål. Serien omfattar även ett elegant designat element med tre lådor, där den mittersta ”show and hide”-lådan är en riktigt snygg och annorlunda innovation.

Display ID tillför köket något extra

Den eleganta utformningen skapar automatiskt uppmärksamhet, samtidigt som den smälter harmoniskt in i köket som helhet. 

Display ID movie
HTH

Snyggt i mörkret

Display ID-elementen har inbyggd belysning. Det ger en otroligt fin stämning när mörkret faller på i köket.

En snygg detalj

Vissa föremål har så högt estetiskt värde att det känns synd att gömma undan dem. Det kan vara en extra flott kökskniv, eller snygga kokböcker.

Display ID-serien omfattar ett element som är klassiskt snyggt i sig självt.

Lådan täcks av en glasskiva som ger fri insyn ned i lådans innehåll. Där kan du förvara sådant som förtjänar en särskilt smakfull presentation.

HTH
HTH
HTH

Släpp lös kreativiteten

De eleganta lådorna med front i glas omges av en snygg ram, som har utformats för att ge köket personlighet. De kan arrangeras på alla tänkbara sätt, det är bara att låta kreativiteten flöda! Den inbyggda lampan i lådan ser till att din kreation blir ordentligt belyst.

Show and hide

Våra nya ”show and hide”-lådor är en riktig innovation. Innehållet i den främre delen av lådan är synligt, och kan användas till dekorativa föremål som används i vardagen, till exempel frukt och grönsaker. Innehållet i den bakre delen av lådan är dolt och kan därmed användas till vanlig förvaring.

HTH
HTH

Vårt kök är vår egen scen

Vi tillbringar större delen av våra arbetsdagar på en scen. Jag repeterar och min partner skapar fantastiska kulisser. När vi skulle designa vårt kök var det naturligt för oss att hitta ett sätt att föra in teatern i vår vardag. Vi var överens om att belysningen var viktig men ville också gärna kombinera den med något unikt – och då upptäckte vi utställningslådorna från HTH:s nya DisplayID-serie. Kombinationen av lådor med glasfront och invändig belysning ger ett flott och dramatiskt uttryck. Vi använder lådorna för att iscensätta köket med vackra föremål som betyder något särskilt för oss. Vi brukar skoja om att köket är vår egen privata scen.