MagicMoveID
– överskåp på ett helt nytt sätt

HTH MagicMoveID

Innovativ design från HTH

MagicMoveID är överskåp på ett nytt sätt. Den främre delen av skåpet är som ett vanligt överskåp medan den bakre delen kan föras ned mekaniskt med ett tryck på en knapp. Den smarta funktionen bidrar till att göra arbetet i köket enkelt och smidigt.

HTH MagicMoveID

Rena linjer

Om du gillar rena linjer men samtidigt vill utnyttja varje centimeter av ditt kök är MagicMoveID lösningen. Köket på bilden är modellen Focus Vit högglans, men MagicMoveID kan integreras i alla HTH:s kök.

HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH
HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH

Du har allt till hands
- när du behöver det

MagicMoveID gör att du kan inreda den bakre delen av överskåpet som annars kan vara svår att utnyttja. Med ett enkelt tryck har du allt till hands och när du är klar i köket kan du föra det utom synhåll igen. Du får ett kök som är effektivt att arbeta i och har en stilren look.

Flexibel inredning

De olika inredningsmöjligheterna till MagicMoveID skapar optimal förvaring. Vassa knivar kan förvaras utom räckhåll för barnen och alla dina köksredskap kommer bort från bordet så att arbetsytan hålls fri.

HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH
HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH

Upplev MagicMoveID hos HTH

Om du vill uppleva MagicMoveID, är du välkommen att besöka närmaste HTH-butik, där du kan se och prova denna nyhet. Du får även möjlighet att ställa frågor om kök, badrum, garderober och tvättstuga till våra duktiga och erfarna kökskonsulter.

Hitta närmaste butik här

Kitchen Guide

Kostnadsfritt rådgivningsmöte

Hos HTH hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar. Därför kan du alltid och utan förpliktelser boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med någon av våra kökskonsulenter.

Låt våra kökskonsulenter vägleda dig och ge dig råd så att du hittar den bästa lösningen.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte här.