Smart Care

NYHET - SmartCare

Extra trygghet när HTH monterar ditt nya kök

SmartCare är en ny gratis tjänst till alla som har låter HTH stå för monteringen av sitt nya kök. Med SmartCare får du en gratis servicekontroll av ditt kök 12 månader efter att det levererats och monterats.

Instal

Extra trygghet i köksköpet

SmartCare är en garanti för att vi bryr oss om din kökslösning efter att vi har levererat och monterat det. Vi räknar naturligtvis med att allt är som det ska. Servicekontrollen ger både dig och oss en extra bekräftelse på att så är fallet. När vi är klara fungerar och ser ditt kök lika bra ut som när det installerades.  

Stockholm

Vi ger ditt kök en servicekontroll

När du bokar en SmartCare-kontroll, får du besök av en HTH-montör. Han kontrollerar att alla köksdelar fungerar tillfredsställande och justerar där det är nödvändigt. Han ser också till att integrationerna av de vitvaror som är köpta hos HTH, fungerar som de ska. 

par

Vi kommer att ha de nöjdaste kökskunderna

SmartCare är det senaste ledet i den rad initiativ som HTH löpande har infört för att uppfylla vår målsättning om att ha Sveriges nöjdaste kökskunder. Den Blå från HTH hjälper dig genom köksköpets faser. SmartCare ger dig optimal trygghet när du låter HTH stå för monteringen av ditt kök.