EXKLUSIVT OCH MYSIGT BADRUM

Harmony Dark | HTH

Skapa en oas av välbefinnande
/ HARMONY DARK

Rustikt och mysigt badrum

Med sin mörka, rustika look och de fanerade luckorna är Harmony Dark särskilt lämpligt för inredning av ett mysigt badrum som andas exklusivitet och säker smak. Luckorna är kantade med massiva träkantslister som fulländar looken.

 

En enkel design med oändliga möjligheter

Harmony Dark fungerar fint med både ljusa och mörka tillbehör. Du kan framhäva den exklusiva looken med handtag i borstad mässing och en ljus bänkskiva. Genom att kombinera Harmony Dark med mörka element lyfter du fram det rustika utseendet och får ett mysigt badrum.

Inred ditt badrum med Harmony Dark och få en fantastiskt snygg lösning som kan föras vidare till både kök och garderob.

Harmony Dark | HTH
Harmony Dark | HTH

Fakta

Harmony Dark är en 19 mm tjock lucka belagd med faner och vågräta ådringar. Fronterna har massiva träkantslister i samma material som själva luckan.

Luckornas träkanter och fanerytor är behandlade med en slitstark lack som gör luckorna slitstarka och enkla att rengöra.

Hitta priser och mått på modell Harmony Dark i prislistan.

Harmony Dark | HTH

Harmony Dark med handtag i läder.

Luckor i faner

Våra fanerluckor är för dig som vill ha ett mysigt badrum med ett naturligt utseende.

Faner är ett fint naturmaterial med snygga variationer, och träets ådringar ger luckan en fascinerande look. Med fanerade luckor får du en stark och hållbar lucka som samtidigt är enkel att underhålla och rengöra.

Harmony Dark | HTH

Se och känn på Harmony Dark

Harmony Dark är ett bra förslag på ett mysigt badrum som andas exklusivitet. Besök din närmaste HTH-butik där du kan se de vackra fanerade luckorna.

I butiken kan du även få personlig rådgivning om hur du ska inreda ditt nya badrum, när du talar med någon av våra duktiga inredningskonsulter.