Vackert badrum med mjuka kanter

Mono | HTH

Kundernas favoritdesign till badrummet
/ MONO

Mono | HTH

Tidlöst och vackert badrum

Mono är en av våra mest populära badrumsdesigner och det är inte utan anledning. Det vackra badrummets vita luckor matchar många olika handtag och bänkskivor, så du har alla möjligheter att skapa ett utseende som passar din individuella smak.

 

Vill du ha ett grepplöst badrum?

Hos HTH kan du välja det unika VH-7 Concept som är idealiskt om du vill ha ett vackert badrum i en grepplös design. Det grepplösa konceptet har funktionella greppspår som placeras bakom luckorna så att du får ett elegant och vackert badrum.

Mono | HTH

Fakta

Badrumsdesignen Mono är 16 mm tjocka luckor som har avfrästa kanter med en liten radie. Det ger kanterna en vacker rundning som mjukar upp designen visuellt. Luckorna är målade med slitstark, vit lack.

Se prislistan där du kan hitta priser och mått på modell Mono.

Praktiska lackerade luckor

Med modell Mono får du mer än ett vackert badrum. Du får slitstarka luckor som är lätta att rengöra och underhålla, och luckorna är till och med inomhusklimatmärkta. Det är några av fördelarna som gör det vackra badrummet med lackerade luckor till ett ännu bättre.

Mono för kök och badrum

Med HTH kan du inreda hela ditt hem med samma design så att du inte behöver stanna vid ett vackert badrum. Välj exempelvis modell Mono till ditt kök om du vill skapa en röd tråd designmässigt mellan ditt kök och badrum.

Få mer inspiration till att inreda ett vackert badrum i vårt badrumsgalleri.

 

Se det vackra badrummet i en HTH-butik

I din lokala HTH-butik kan du se och uppleva Mono samt alla våra andra designer för kök, badrum och garderob. I butiken kan du få personlig vägledning av någon av våra erfarna konsulter som kan hjälpa dig att hitta det perfekta badrummet.

Hitta närmaste HTH-butik.

Mono | HTH

Modell Mono finns både för kök och garderob så att du kan få en snygg helhet i din heminredning.

Har du lust att göra det själv?

Mono | HTH

På HTH har vi gjort det enkelt att få ett vackert badrum. Du kan köpa modell Mono med rundade kanter hos både HTH och Gör det själv HTH.

Modell Mono hos Gör det själv HTH håller HTH:s välkända kvalitet men till ett lägre pris. I gengäld får du göra en del av arbetet själv. Därför är Gör det själv HTH för dig som kan och vill själv.

Se Gör det själv HTH