HTH Köksforum, Borlänge

Kontakt

HTH Köksforum, Borlänge
Ritargatan 6
SE-781 70 Borlänge

Telefonnr: +46 243 22 90 30

Faxnr: +46 243 81 644

E-postadress: info@borlange.hth.se

Öppettider

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag
söndag

Välkommen in till oss för planering av ditt nya kök, badrum eller garderob!

Vårt showroom har stängt mellan den 17-28/10. Det går däremot att ringa till butiken på 0243-229030 (vardagar 10-18, lördagar 10-14) samt maila till info@borlange.hth.se under perioden.

Oslo

Utförsäljning

Läs mer

Välkommen till HTH i Borlänge

Hos HTH i Borlänge får du mer än ett snyggt, nytt kök. Vi har som målsättning att erbjuda en köksdesign som låter ditt nya kök bli hemmets samlingspunkt. Vi designar kök där just dina önskemål och behov står i centrum. På så vis får du exakt det drömkök du vill ha.

Med ett nytt kök från HTH i Borlänge får du ett kök som både är elegant och praktiskt. Det gör att ditt arbete i köket blir enklare. Detta beror på att vi designar innovativa kökslösningar som blir skräddarsydda till din bostad. Lösningarna innebär att du får ett nytt HTH-kök, där vi har tänkt på designen och detaljerna samtidigt som funktionaliteten är på topp.

Gör drömmar till verklighet

Om du vill höra mer om hur våra funktionella och nytänkande lösningar kan förverkliga dina köksdrömmar kan du boka ett gratis möte. Våra kökskonsulter hjälper dig att uppfylla dina önskemål om design och funktionella lösningar samtidigt som vi håller oss till din budget.

Vårt duktiga team hos HTH i Borlänge kan uppfylla mer än köksdrömmar. Om du går och funderar på ett nytt badrum eller en ny garderob kan du förverkliga dina drömmar hos oss. Vi har skapat nytänkande lösningar som passar alla rum och alla budgetar. Du kan låta våra duktiga konsulter hjälpa dig eller själv rita ditt nya kök, badrum eller din nya garderob.

Våra medarbetare

Maria Lundberg | HTH

Maria Lundberg

Försäljningschef, B2B

072-156 02 78

mlun@hth.se

Andreas Hansen | HTH

Andreas Hansen

Kökskonsulent

073-315 25 77

ahan@hth.se