Vitt klassiskt kök i enkel lågmäld stil

Institutionskök

HTH har många års erfarenhet av att inreda, leverera och montera kök till institutioner. Det innebär att även institutioner kan få kvalitetskök till förnuftiga priser. Tillsammans kan vi hitta en lösning som passar just era krav, önskemål och behov.

När man ska välja kökslösning till institutioner finns det en rad områden att ta hänsyn till: ekonomi, lagkrav, inredning och ergonomi.

Stordrift eller barnvänligt?

Ska barnen kunna hjälpa till i köket eller behöver ni ett helt professionellt kök som klarar av att leverera många måltider varje dag? HTH kan hjälpa er att hitta den lösning ni behöver så att ni som institution kan få ett kök som avspeglar ert förhållningssätt till mat och matlagning och som dessutom har er personliga prägel. Samtidigt uppfyller det även alla lagmässiga krav och riktlinjer för institutionskök.

Hållbara kök

Ett HTH-kök är gjort för att användas – mycket och länge. Det har extremt slitstarka ytor som är lämpliga och godkända för användning på institutioner. Det är tillverkat i material som är hållbart och inrett så att köket är enkelt att rengöra. Därför är vi inte heller rädda för att lämna 5 års garanti.

Tänk på miljön

Om du väljer HTH hjälper du till att värna om miljön. HTH fokuserar mycket på att minimera miljöpåverkan när vi tillverkar kök i vår fabrik i Ølgod. Vi använder material som både skonar miljön och ger en bra arbetsmiljö. Vi väljer trä, träplattor, lim och lack med omsorg och användertill exempel endast trä från skogsbruk med återplantering.

Välj ett kök som är inomhusklimatmärkt

Vi tycker inte att man ska leva med ett dåligt inomhusklimat – varken hemma eller på en institution. Därför är alla HTH-kök certifierade enligt Dansk Indeklima Mærkning. Det innebär att man har testat om köket avger giftiga gaser eller lukt från en rad olika ämnen. Dansk Indeklima Mærkning är ett frivilligt program för byggvaror, inventarier och möbler som administreras av Teknologisk Institut.

HTH är dessutom certifierat enligt både ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Det innebär att HTH:s system och

rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö har gåtts igenom och godkänts av certifierande organisationer. Utvalda produkter ingår i Sundahus-databasen, se mer information på www.sundahus.se

Så kommer ni igång

Vi kan erbjuda all nödvändig kompetens såsom rådgivning och projektledning av hela processen. Det enklaste är att ni kontaktar oss för att boka ett möte utan förpliktelser där vi frågar om era behov och önskemål angående köket. Det kan ni göra genom att ringa eller skriva till en företagsavdelninq nära er eller genom att boka ett möte direkt här på webbplatsen.