Walk-in-closet med skjutluckor

Snickrat skåp med skjutdörra | HTH

Lyx i dess renaste form

En walk-in-closet med skjutluckor är lyx i dess renaste form. Oavsett om du har plats för en stor eller en liten walk-in-closet ger det dig en lyxig känsla att få ett organiserat förvaringsutrymme för kläder, skor och accessoarer.

Hos HTH hittar du skjutdörrar och garderobsinredning som kan skräddarsys till din walk-in-closet.

Snickrat skåp med skjutdörra | HTH

Walk-in som rumsavdelare

Om du är lycklig ägare till ett sovrum med gott om utrymme är skjutluckor perfekta att dela av rummet i flera zoner med. På så vis kan du få ett stilrent sovrum där kläder, skor och väskor är undangömda i klädkammaren.

Storleken på din walk-in-closet beror naturligtvis på hur mycket utrymme du har. Det är svårt att beräkna ett idealmått, men om du har 2 x 3 meter kan du få en bra, rymlig walk-in-closet. 

Walk-in-closet | HTH

Skjutdörrar optimerar utrymmet

Skjutdörrar är idealiska som avskärmning för din walk-in-closet. De tar inte plats när de öppnas, så du kan utnyttja varenda kvadratmeter till förvaring. Dessutom kan skjutdörrar tillverkas så att de går från golv till tak och därmed fungera som en extra vägg.

 

4 bra anledningar till att välja en walk-in-closet med skjutdörrar:

- Du får möjlighet att organisera skor, kläder och väskor perfekt.
- Du kan skapa ett lugnt intryck i sovrummet när garderoben får sitt eget rum.
- Skjutdörrar skyddar dina kläder mot damm, lukt och fukt från sovrummet.
- Även vid sneda vinklar kan du utnyttja förvaringsutrymmet optimalt.

Walk-in-closet | HTH

Designa din walk-in-closet

När du ska sätta igång att designa skjutdörrarna till din walk-in-closet har du många möjligheter. Använd dörrarnas ramar, fyllningar och eventuella spröjsar för att uttrycka just din personliga stil och få en skräddarsydd walk-in-closet.

Du hittar en översikt över materialalternativen här.

Snickrat skåp med skjutdörra | HTH

Ultimat inredning

När du inreder din walk-in-closet har du tre grundformer att utgå ifrån. U-formen upptar alla tre väggarna. L-formen upptar två väggar och parallellformen upptar två väggar på varsin sida av klädkammaren.

Vilken form du ska välja beror på hur mycket utrymme och vilka behov du har. En U-formad walk-in-closet kräver gott om utrymme och ger bra förvaringsmöjligheter. Om du inte har så mycket utrymme är en walk-in-closet med två väggar ofta att föredra.

 

Skapa ordning och överblick

Oavsett den yttre inredningen av din walk-in-closet finns det många möjligheter att inreda garderoben så att den passar dina önskemål och behov perfekt. Använd hyllor, lådor, utdrag, speglar och ljussättning så att allt har sin bestämda plats och förvaringen fungerar optimalt.

Se mer om inredning av walk-in-closet.

Sneda väggar är inget hinder

Utnyttja takvåningen fullt ut med en klädkammarlösning där skjutdörrarna är skräddarsydda. Du kan utnyttja varenda kvadratmeter och de sneda vinklarna kan ofta förära dig en spännande walk-in-closet.

Läs om möjligheterna för skjutdörrsskåp till sneda väggar.

Skuffe med gitter | HTH

/ VAD KOSTAR EN WALK-IN-CLOSET?


När du ska sätta ihop din walk-in-closet kan du välja bland ett brett sortiment av skjutdörrar och interiör.
Det gör det enkelt att matcha både dina behov OCH din budget.

Det finns tre väsentliga faktorer som påverkar priset på din walk-in-closet: Design, storlek och inredning.

Vilken design drömmer du om?

En walk-in-closet med skjutluckor kan designas på flera olika sätt. Profiler, fronter och eventuellt spröjsar finns i flera prisklasser och luckorna kan skräddarsys så att de passar ditt rum perfekt.

Priset på den färdiga walk-in-closet påverkas av dina designval.

Hur mycket utrymme har du?

När vi ska räkna fram priset på din walk-in-closet är storleken avgörande.

Om du har plats för en stor, U-formad walk-in-closet med flera skåp på alla tre sidorna blir det dyrare än om du bara har några kvadratmeter.

Hur vill du inreda?

Inredningen i klädkammaren har betydelse för priset. Om du väljer klädstänger och hyllor är priset ett annat än om du vill ha lådor, utdragbara klädstänger och skoställ. Du bestämmer vilken lösning som passar dig.

Få det exakta priset framräknat i din närmaste HTH-butik där våra duktiga konsulter kan ge dig råd om alla möjligheter med en walk-in-closet med skjutluckor.


 

Inspiration till walk-in-closet

Se vår nya katalog med skjutdörrar och hitta ännu mer inspiration till din walk-in-closet. Läs om design och inredning och få verkliga prisexempel.

Ja tack, visa mig katalogen.

 

Få råd och vägledning till din walk-in-closet

Besök din närmaste HTH-butik och få råd och vägledning till din walk-in-closet. Våra duktiga konsulter känner till alla möjligheter och kan hjälpa dig att få den perfekta walk-in-closet.

Hitta din närmaste HTH-butik.

Snedkerskabe med skydedøre | HTH