TA IN DET SVARTA I KÖKET

Svarta detaljer i köket skapar kontraster, är råa och stilfulla – och inredningsmöjligheterna med en svart touch är oändliga. Ge köket en cool känsla med armatur och vask i svart.

FÖRDELAR MED SVARTA KÖKSELEMENT

Svart drar blickarna till sig, är dramatiskt och lockande. Dessutom passar det till nästan alla stilar. Svarta komponenter skapar kontraster i ett vitt kök, skapar harmoni i ett färgstarkt kök och fulländar ett mörkt kök.

En svart armatur och vask är enkla att underhålla, så att du kan njuta av det fantastiska materialet i många år. De kräver endast rengöring med en fuktig trasa, diskmedel och avtorkning med en torr kökshandduk för att slippa kalkfläckar.

Vilken vask och armatur ska du välja?

SVART ÄR INTE BARA SVART

Den svarta kranen finns i flera olika beläggningar som bidrar till det övergripande uttrycket i köket.

Du kan även välja mellan flera olika material när det kommer till den svarta vasken. Alla materialen är slitstarka och robusta, så att du får en hållbar vask oavsett vilket material du förälskar dig i.

Se hela utbudet i din HTH-butik eller i katalogen Fronter och tillbehör.

SVARTA DETALJER

En svart armatur och vask skapar en elegant balans i ett kök i trä.

Om du älskar små, svarta inslag i köket kan du matcha din armatur och vask med svarta handtag på dina köksluckor. Det skapar ett raffinerat samspel i rummet.

Hitta handtag till dina luckor

Focus Laminate | HTH
Harmony Dark | HTH Focus Laminate | HTH

KOMBINERA SVART MED SVART

Om du har förälskat dig i den svarta stilen, kan du matcha din armatur och vask med svarta köksluckor eller en svart bänkskiva och låta de mörka nyanserna omfamna ditt kök.

Är du redo att gå all-in på ett svart kök, men har nyfikna och flottiga fingrar i hushållet? Då rekommenderar vi att du väljer svart träfaner eller svart Fenix-laminat till dina köksluckor. Det är ett praktiskt val där fingeravtryck inte syns lika tydligt.

Upptäck den svarta kökstrenden

DRÖM DIG BORT TILL NEW YORK

Låt den svarta armaturen och vasken leda tankarna till den industriella och råa stilen som associeras med ett New York-kök.

Kombinera svarta element i köket med öppna metallhyllor och svarta vitrinskåp för att få en känsla av storstadens pulserande liv och kulinariska kreationer i ditt eget kök.

Upplev New York-köket

SKÖTSEL OCH UNDERHÅLL

Tre saker är viktiga när du tar hand om din svarta armatur och vask:

1#
Använd aldrig skursvampar, metallborstar eller stålull, då de repar armaturen och vasken.

2#
Undvik att använda aggressiva rengöringsmedel, då de kan skada materialens yta.

3#
Om du använder ett milt rengöringsmedel, ska det alltid sprayas på en mjuk trasa och aldrig direkt på armaturen eller vasken. Det gäller speciellt om du har en Quooker-armatur, då rengöringsmedlet kan skada tekniken i armaturen.

Den dagliga rengöringen av din vask och kran görs enkelt med en diskborste eller en mjuk trasa och diskmedel. Glöm inte att torka av med en torr kökshandduk för att få bort vatten- och diskmedelsrester och slippa kalkfläckar.

UPPLEV MÖJLIGHETERNA

Om du vill veta mer innan du väljer en svart armatur
och vask, är du alltid välkommen till din
närmaste HTH-butik.

Våra köksexperter har koll på alla
möjligheterna, och står redo att hjälpa dig
hitta den perfekta lösningen till ditt kök.