AEG vitvaror

Vitvaror är en viktig del av ditt nya kök. Därför samarbetar vi med branschens bästa vitvaruleverantörer, så att du får den perfekta helhetslösningen.

INDUKTIONSHÄLL MED SENSEPRO

- möt din nya souschef
Tack vare den trådlösa stektermometern justerar SensePro®-hällen temperaturen efter matens innertemperatur, så du inte behöver röra ett finger. Du får exakta resultat och reducerar risken för att maten bränns vid.

Se AEG-vitvaror i din HTH-butik

UGN MED COMMAND WHEEL

- ta kontroll över din matlagning

Kontrollhjulet på våra SteamProugnar är din vän i köket. Det hjälper dig med matlagningen, så du får professionella resultat varje gång. Med en smart och enkel LCD-skärm i färg kan du göra exakta inställningar och få förstklassiga maträtter.

Ställ in önskad temperatur med Steamify®-funktionen så väljer ugnen automatiskt rätt ångnivå. För hälsosammare och godare mat. Tillagning med ånga framhäver smakerna och bevarar näringsämnena. Och med Steamify®-funktionen är det enkelt.

Se AEG-vitvaror i din HTH-butik

INBYGGNADSUGN MED KAMERA

CookView® ugnen är en Wi-Fi-ansluten ugn med en kamera invändigt. Detta möjliggör insyn i ugnen som är trådlöst kopplat till appen My AEG Kitchen. Använd din smartphone till att bemästra och övervaka varje maträtt genom att direkt justera temperaturen och tillagningstiden.

Se AEG-vitvaror i din HTH-butik

Hitta ditt drömkök

MATLAGNING OCH EXTRAKTION I ETT

Induktionshäll med inbyggd fläkt. Få friheten du drömmer om inom köksdesign. Denna duo kombinerar en induktionshäll med en kraftfull integrerad fläkt – en praktisk allt-i-ett-lösning för ditt kök. Nu kan du fritt planera din kökslayout utan att behöva tumma på kreativiteten.

Se AEG-vitvaror i din HTH-butik

KÖKSFLÄKT MED HOB2HOOD-FUNKTION

- få kontroll enkelt
Köksfläkten med Hob2Hood® kopplar trådlöst ihop din häll med köksfläkten. Börja bara med matlagningen så ställer köksfläkten in sig automatiskt efter den styrka du valt på hällen. Funktionen tillåter dig att bara koncentrera dig på matlagningen.

Se AEG-vitvaror i din HTH-butik

DISKMASKIN MED COMFORTLIFT OCH QUICKSELECT

- spara på ryggen och din tid
Det ska vara enkelt att diska. Med vår unika ComfortLift®-teknik lyfts den nedre korgen med ett enkelt tryck på handtaget upp till en bekväm arbetshöjd, så att du enkelt kan tömma och fylla maskinen.
Diskmaskinens QuickSelect®-funktion erbjuder dessutom skräddarsydda diskprogram, det enda du behöver göra är att välja programtiden med ett enkelt tryck.Bespara ryggen och spara tid.

Se AEG-vitvaror i din HTH-butik