Vitvaror är en viktig del av ditt nya kök

Därför samarbetar vi med branschens bästa vitvaruleverantörer, så att du får den perfekta helhetslösningen.


SPÄNNANDE NYHETER FRÅN AEGS MASTERY RANGE

Under tiden som du koncentrerar dig på det viktigaste i köket – matlagningen, så hjälper våra köksmaskiner både varandra och dig att lyfta matlagningen till en helt ny nivå. Låt våra smarta maskiner ge dig tips på vägen till fulländade resultat. Så kan du servera dina gäster rätter med restaurangkvalitét.

Spännande nyheter från AEGs Mastery Range | HTH

INDUKTIONSHÄLL MED SensePro®

- möt din nya souschef

Tack vare den trådlösa stektermometern justerar SensePro®-hällen temperaturen efter matens innertemperatur, så du inte behöver röra ett finger. Du får exakta resultat och reducerar risken för att maten bränns vid.

Läs mer

UGN MED COMMAND WHEEL

- ta kontroll över din matlagning

Kontrollhjulet på våra SteamProugnar är din vän i köket. Det hjälper dig med matlagningen, så du får professionella resultat varje gång. Med en smart och enkel LCD-skärm i färg kan du göra exakta inställningar och få förstklassiga maträtter.

Läs mer

Spännande nyheter från AEGs Mastery Range | HTH
Spännande nyheter från AEGs Mastery Range | HTH

Diskmaskin med ComfortLift® OCH QuickSelect®

- spara på ryggen och din tid

Det ska vara enkelt att diska. Med vår unika ComfortLift®-teknik lyfts den nedre korgen med ett enkelt tryck på handtaget upp till en bekväm arbetshöjd, så att du enkelt kan tömma och fylla maskinen. Diskmaskinens QuickSelect®-funktion erbjuder dessutom skräddarsydda diskprogram, det enda du behöver göra är att välja programtiden med ett enkelt tryck.

Läs mer

FLÄKT MED Hob2Hood®-FUNKTION

- få kontroll enkelt

Fläkten med Hob2Hood® kopplar trådlöst ihop din spishäll med fläkten. Börja bara laga mat så stället fläkten in sig automatiskt beroende på vilken värme du har valt på spisplattorna. Funktionen garanterar att det enda du behöver hålla reda på är själva matlagningen.

Läs mer

Spännande nyheter från AEGs Mastery Range | HTH
Spännande nyheter från AEGs Mastery Range | HTH

KYLSKÅP MED CUSTOMFLEX

- skräddarsytt efter dina behov

Gör ditt kylskåp precis så flexibelt som du behöver. Alla matvaror får sin egen plats i ditt CustomFlex®-kylskåp. Du kan skräddarsy ditt unika förvaringssystem helt efter dina behov, med lådor och hyllor som är enkla att möblera om. På så sätt kan du alltid kan få tag i sakerna du behöver.

Läs mer

FRYS MED NOFROST-TEKNOLOGI

- slipp avfrostning

Nu behöver du inte längre frosta av din frys. Med en AEG NoFrost - den bästa isfria teknologin som finns - är det inte längre nödvändigt. Frysen förhindrar att det samlas frost och bidrar samtidigt till att dina frysvaror behåller både smak och textur.

Läs mer

Spännande nyheter från AEGs Mastery Range | HTH


Få hjälp och rådgivning

Hos HTH är vi först och främst köksexperter, men vi arbetar med branschens bästa leverantörer av vitvaror. Våra skickliga köksdesigners har en översikt över alla alternativ som erbjuds av olika vitvaror, och de hjälper dig gärna att välja rätt vitvaror till ditt personliga kök.