Cashback kampanj på diskmaskiner från Siemens

Få pengar tillbaka när du köper en diskmaskin och kopplar den till appen Home Connect.

Cashback kampanj


Kampanjen gäller 1 september – 31 december 2022. Leverans av produkter och registrering av köp ska ske senast 15 februari 2023.

Kampanjen gäller alla Siemens diskmaskiner från serierna iQ300, iQ500 och iQ700. Det är olika cashback-belopp beroende på serie:

iQ300 iQ500 iQ700
300 kr 600 kr 1000 kr

Läs mer och registrera dig här

Program för nedladdning


LADDA NED SPECIFIKA PROGRAM FÖR DIN DISKMASKIN

Nu kan du ladda ner diskprogram till din maskin med appen Home Connect. Oavsett vilken Home Connect-diskmaskin du har finns det en mängd program att ladda ner helt gratis.

Tänk dig att du har fått vackra vinglas i födelsedagspresent, precis de som du önskade dig. Nu kan du knappt vänta på att få inviga dem med dina vänner. Men nej, det går inte att ha dem i diskmaskinen, för temperaturen är för hög och sköljningen är för stark. Inga problem. Kolla in Home Connect och ladda ner ett nytt, anpassat diskprogram som rengör vinglasen skonsamt.

Trevlig kväll, och låt Siemens sköta disken.

Fjärrdiagnostik


LÅT TEKNIKERN LOGGA IN PÅ DIN MASKIN

När diskmaskinen är uppkopplad till Home Connect har du support bara ett klick bort. Vi menar inte bara när något särskilt händer eller om något går fel, utan att alltid du ska kunna få ut det mesta av din nya diskmaskin.

Home Connect säger till om det finns nya programuppdateringar eller specifikationer att ladda ner. Vi kan även försäkra dig om att Siemens tillverkar maskiner som är gjorda för att hålla. Om något går fel kan alltså våra tekniker logga in via appen, se vad som har hänt och diagnostisera problemet. De kan hjälpa dig att lösa problemet där och då, eller så bokar de in ett hembesök med en Siemens-tekniker.

Fjärrdiagnostiken gör att teknikern på förhand vet vilka reservdelar och verktyg som behövs för att lösa problemet med en gång, vilket sparar tid och besvär för dig. Smart, eller hur?

Intelligent program


DISKMASKINEN ANPASSAR EFTER DINA ÖNSKNINGAR

Har du någonsin funderat på hur ren disken egentligen är efter att diskmaskinen har körts? Eller stör du dig på att salladsskålen och besticken fortfarande är fuktiga?

Nu kan du betygsätta maskinens program i appen Home Connect! Om du är nöjd eller missnöjd med resultatet kan du betygsätta det med en smiley i appen, så sparar diskmaskinen dina justeringar och tillämpar dem nästa gång.

FÅ DET DU BEHÖVER
MED VITVAROR FRÅN HTH

Vi ger dig:
> Kompetent rådgivning som anpassats efter dina behov.
> Mått och modeller som passar ditt HTH-kök.
> Vitvaror som passar din köksdesign.
> En okomplicerad process – vi tar kontroll och ansvar.
> Ett stort utbud av kök och vitvaror.
> Utbildade vitvarumontörer.
> Alla garantier, på en och samma plats.

Du slipper bekymmer när du köper
dina vitvaror hos HTH.