Prisbelönt design

Sound ID var en av vinnarna av Red Dot Award i kategorien Product Design Design under 2015.

Med 4 928 innovativa företag och 1 994 deltagare från 56 länder bara under 2015 är denna award världens största och mest erkända produkttävling – och även den mest internationella.

En internationell jury delar ut priser uteslutande till produkter som utmärker sig från jämförbara produkter på grund av deras utmärkta design eller innovativa egenskaper.

Focus | HTH

Köksdesign och musik i fint samspel

Tycker du om att lyssna på musik när du lagar mat och umgås i köket? Då har HTH en god nyhet: Sound ID-modulen. HTH:s Sound ID är en slank och elegant ljudenhet som är utvecklad speciellt för att ge bra ljud i köket. Sound ID-modulen är dessutom designad så att den passar perfekt i HTH:s kök.

Med den och en surfplatta eller smartphone kan du alltid lyssna på musik med fantastisk ljudkvalitet i köket. Sound ID-modulen kan naturligtvis integreras både i ditt befintliga kök eller i ditt nya kök från HTH.

HTH:s Sound ID använder den senaste generationen av Bluetooth för bästa möjliga ljudåtergivning. Bluetooth är den mest utbredda tekniken för att strömma musik och ljud och de flesta enheter som används för att spela upp musik digitalt stöder Bluetooth.

HTH Sound ID
Sound ID - reddot award 2015

Perfekt ljud

Sound ID-modulen är utrustad med två 3-tums bashögtalare och en 1-tums diskanthögtalare. Bas- och diskantenheterna ger 15 W vardera och därmed ger Sound ID-enheten 30 W totalt, vilket är tillräckligt även när det är fest. Högtalarens tekniska design säkerställer utmärkt spridning av ljudet och exceptionellt jämn respons på alla plan.

Enkel funktion

HTH:s Sound ID använder den senaste generationen av Bluetooth för bästa möjliga ljudåtergivning. Bluetooth är den mest utbredda tekniken för att strömma musik och ljud och de flesta enheter som används för att spela upp musik digitalt stöder Bluetooth.

Om du har en smartphone, surfplatta eller dator kan du använda HTH:s Sound ID för att lyssna på musik. Det är enklast att styra musiken från den enhet som används, men du kan även justera ljudstyrkan och sätta Bluetooth-enheten på standby med knappen på Sound ID-modulens front.

Om du inte har provat att strömma musik tidigare kan det kanske låta komplicerat, men faktum är att det är lika enkelt att strömma musik som att använda en traditionell musikanläggning. 

SoundID movie
Sound ID

Vårt kök - en skön symfoni

Vi älskar snygg heminredning. Vi var överens om att vårt nya kök skulle utstråla stil och kvalitet. Vi tycker att resultatet har en fin balans mellan matchande design, smarta detaljer och snygga material. En favorit är Sound ID-modulen som vi hittade hos HTH. 

Med den och en surfplatta eller smartphone kan vi lyssna på musik i köket när vi lagar mat och har det trevligt.