Extra plats när du behöver det

Matplats eller inte i köket? Det här kan vara ett svårt beslut. Kanske går det ändå att klämma in ett bord, men då kan det i stället bli svårt att ta sig fram i köket.

Behovet av ett bord kan också variera, till exempel för dem som har barnen varannan vecka. Kodordet är ”flexibilitet”, och det måste finnas med när köket inreds.

Med det smarta nedvikbara Table ID- bordet får du möjlighet att utnyttja köket optimalt. När bordet är uppfällt har du gott om plats för att röra dig och arbeta i köket. Viker du ned det får du en perfekt plats för att äta eller arbeta.

TableID movie

TableID-bordet är otroligt enkelt att använda

Det är bara att dra ned skivan och vips får du ett riktigt snyggt bord. Du behöver inte dra åt några skruvar eller montera något – det är bara att ta fram stolen eller pallen och slå dig ned! När du är klar dukar du bara av bordet och viker upp det igen. 

Förvarings-utrymme

Det nedvikbara bordet kombineras med ett förvaringsutrymme, som blir synligt när bordet viks ned. Här ryms exempelvis glas och tallrikar eller dekorativa bruksföremål. 

HTH
HTH
HTH

En läcker detalj

På framsidan av det nedvikbara bordet finns en läcker förvaringsficka i läder med fyra praktiska fack. De fyra facken kan användas till mycket. De kan både användas till dekorativa föremål som skapar stämning och till mer praktisk förvaring av exempelvis örtkryddor eller annat som du använder dagligen i köket. 

Kök till två personligheter

Som mitt liv ser ut just nu ska mitt kök kunna uppfylla olika behov. Det här tänkte jag mycket på när jag skulle renovera mitt kök.

Jag har min dotter varannan vecka och ville gärna hitta en lösning med en plats för henne, så att vi även kan tillbringa tid tillsammans i köket. Samtidigt ville jag gärna ha ett kök som inte var överfullt och svårt att röra sig i. Med HTH:s utfällbara bord (Table ID) hittade jag en perfekt lösning.

Det fungerar både som en cool tavla, som förvaring och framför allt som ett bord som min dotter kan sitta vid. Nu kan vi prata och ha trevligt medan jag lagar mat. Vi kan också äta i köket om vi får lust och när jag fäller upp bordet får jag tillbaka mitt snygga och rymliga kök.

 

HTH