VAD KOSTAR ETT NYTT KÖK?

På HTH har vi stor erfarenhet av att ge våra kunder råd om de faktorer som påverkar priset och därmed också budgeten för köket. Vi ger dig råd om vad du bör tänka på när du gör din köksbudget och vilka val som påverkar det totala kökspriset.

DRÖM VS. BUDGET

Många av våra kunder börjar köksresan med att sätta upp en budget. Och den är ett riktigt bra verktyg när du behöver ett nytt kök.

Vi vill också gärna utgå ifrån ditt drömkök när vi ska ge dig rådgivning om vad ditt kök kommer att kosta.

När vi vet hur din dröm ser ut, hittar vi ofta lösningar som matchar din budget och som du kan ha glädje av i många år framöver.

Få ett kök med WOW-känsla

KÖKSDESIGN I OLIKA PRISKLASSER

Den stil och den design du väljer kan påverka priset på köket. Om du väljer den mest lyxiga modellen påverkas priset på köksluckorna med många procent, jämfört med den mest prisvärda modellen.

DET FINNS INGA STANDARDLÖSNINGAR

Det finns inga standardlösningar när du ska skaffa ett nytt kök.
Allt anpassas efter ditt utrymme, dina behov och dina önskemål.

Besök någon av våra HTH-köksexperter och få ett kökspris uträknat,
som baseras på dina individuella behov. 

Det är GRATIS, helt oförbindligt och ger dig en perfekt
utgångspunkt för att förverkliga din köksdröm.

HUR MYCKET KOSTAR ETT HTH-KÖK?

När du ska köpa ett nytt kök är det i princip du som bestämmer priset. Du bestämmer själv vad du lägger till och väljer bort och kan därmed prioritera det som är viktigast för dig.

På HTH finns vi alltid till hands med personlig och professionell rådgivning. Vi ser till att du håller din budget.

Om du vill ha ett exakt pris på ditt drömkök, är du välkommen att boka ett gratis och icke-bindande möte med en kökskonsult.


KÖK I BÅDA ÄNDARNA AV PRISSKALAN

Kökspriser från 16 667:- och uppåt.
Vi har kök i båda ändarna av prisskalan och överallt däremellan. Få tips om hur du kan hålla kökskostnaderna nere och idéer för hur du skapar ett extraordinärt kök.

DET PRISMEDVETNA KÖKET

Kök från 16 667:- exkl. bänkskivor, vitvaror, diskbänk och armatur.
Om du söker ett prisvärt kök har du många möjligheter för att skapa ett kök av hög kvalitet. I den låga änden av prisskalan hittar du bland annat följande tre typer av köksdesign. Tänk på att priset varierar beroende på storleken på ditt kök.

ETT EXTRAORDINÄRT KÖK

Har du ett större svängrum i din köksbudget kan du prioritera kökslösningar utöver det vanliga, vilket ökar köksglädjen. Här nedan ser du våra fyra mest exklusiva köksmodeller. Tänk på att priserna varierar beroende på storleken på ditt kök.

4 TIPS SOM HÅLLER KÖKSPRISET NERE

Ett prisvärt kök handlar i hög grad om att välja till och välja bort. Här är fyra hållbara lösningar som inte påverkar det totala priset för ditt nya kök i någon större utsträckning.

Legra | HTH
Nordic Spirit Harmony Dark | HTH Art | HTH

LÅDOR GER ÖVERSIKT I KÖKET

Om du har överskott i köksbudgeten ska du överväga att prioritera skåp med invändiga lådor eller lådskåp, som ger dig en bred översikt över skåpens innehåll.

Välj mellan skåp med lådor, där du kan få hela dörrluckor som designmässigt ger en enkel och stilren look eller riktiga lådskåp med två eller fler lådor. Det är en funktionell och bra lösning eftersom du inte först behöver öppna en dörr för att dra ut lådan.

Lådor belastar det totala kökspriset mer än hyllskåp, men ger i gengäld en smidigare vardag i ditt kök.

Se utbudet av lådor

DU VÄLJER PRISET

På HTH är vi experter på att förena köksdrömmar och budgetar. Oavsett storleken på din köksbudget kan våra köksexperter erbjuda gratis och personlig hjälp.

Om du är van vid att arbeta med skruvdragare och vattenpass kan du spara pengar på att själv hämta, transportera och montera ditt kök. Du kan också låta oss ta hand om det ansträngande arbetet, så att du kan njuta av ett färdiginstallerat kök.

Nordic Spirit Natur Ek | HTH
Art | HTH Focus VH7 | HTH

TRYGGHET VID KÖKSKÖP UTAN EXTRA KOSTNADER

När du väljer en kökslösning från HTH får du alltid:
- Professionell rådgivning
- 3D-ritningar av vårt inredningsförslag
- Prisberäkning du kan lita på
- Garantier som går utöver lagstadgade krav
- Attraktiva finansieringsmöjligheter

Allt utan extra kostnader, men som en säkerhet för att du ska få exakt den kökslösning du drömmer om.

Förverkliga din köksdröm

DITT KÖK SKA HÅLLA I MÅNGA ÅR

När du skapar en köksbudget ska du tänka på att ditt kök ska vara till nytta och glädje i många år framöver. Därför är det viktigt att hitta hållbara lösningar där du inte behöver kompromissa med din köksdröm.

Besök din lokala HTH-köksexpert och få hjälp med att rita och beräkna priset för ditt drömkök.