SPARA MOMSEN* på ditt nya kök

SPARA MOMSEN* på ditt nya kök från
Gör Det Själv HTH

En lång rad av HTH:s mest populära modeller finns även som gör-det-själv lösningar, som du själv sätter ihop och monterar. I gengäld kan du spara tusentals kronor på Skandinaviens populäraste köksmärke.

 
*20%. Gäller ej vitvaror. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och gäller tom 01.09.2019.

SPARA MOMSEN*

+
Du är här: Hem / Kök / Köksskåp / Överskåp / Överskåp 70,4 cm utan lucka och inredning

Överskåp 70,4 cm utan lucka och inredning

HTH | 00D030898

GDS GDS
Beskrivning
  • 70,4 cm høj
  • Slitstark HTH-melamin
  • 5 års garanti

Normalt prisSPARA MOMSEN

Kampanj295,00 SEK

236,00 SEK

inkl. moms

Tillgänglighet

I lager online

Se leveranstiden i korgen

Skapa din egen HTH-design.

Vi har valt ut de mest populära och inredningsvänliga skåplösningarna till just ditt projekt. HTHs genomtänkta kvalitetssortiment levereras i platta paket, klart för montering. Dessutom till ett riktigt bra pris.


Tomt överskåp tillverkat av en 16 mm tjock spånskiva beklädd med slitstark och heltäckande melamin som är lätt att rengöra.
Skåpet levereras med beklädning bak och utan lucka och inredning. Skåpet kan därför användas som ett komplement till de flesta av våra serier eftersom lucka och inredning kan anpassas efter många olika stilar.

Skåpet kan även användas för att byta ut ett skadat skåp, när du vill behålla och flytta över din gamla inredning och det passar även perfekt när du enkelt vill inreda ditt eget skåp.
Skåpet är tillverkat i den välkända HTH-kvaliteten och levereras med vår vanliga goda service. Ett rymligt skåp till ett bra pris.

5 års garanti 5 års garanti
Varunummer 00D030898
Höjd 704mm
Djup 330mm

Installation instructionsation instructions

Installationsbeskrivning