Du är här: Hem / FrameFlexID – förvaringsburkar i glas 8 st.

FrameFlexID – förvaringsburkar i glas 8 st.

HTH | 00W802700

GDS GDS
Beskrivning

597,50 SEK

inkl. moms

Tillgänglighet

I lager online

Se leveranstiden i korgen

Skapa din egen HTH-design.

Vi har valt ut de mest populära och inredningsvänliga skåplösningarna till just ditt projekt. HTHs genomtänkta kvalitetssortiment levereras i platta paket, klart för montering. Dessutom till ett riktigt bra pris.


Unik design med många alternativ

FrameFlexID är vårt flexibla och öppna förvaringssystem till dina favoritsaker. Både de dekorativa och personliga prylarna och vardagsföremålen du alltid använder i köket. FrameFlexID-systemet består av ett antal metallramar som kan hänga eller stå samt olika tillbehör i glas, plast och vitpigmenterad ask som kan kombineras helt enligt dina önskemål.

8 st. förvaringsburkar i porslin med korklock. Förvaringsburkarna har en enkel och tidlös design som passar till det moderna köket. Burkarna kan användas till torkade kryddor, godis eller liknande. Burkarna är rymliga med en höjd på 9 cm och en diameter på 8,2 cm.

För placering av förvaringsburkarna rekommenderar vi vår låda i ljus ask, som passar till förvaringsburkarna. Lådan har produktnummer 00W803188 och köps separat. Lådan har 8 frästa urtag som passar till de 8 burkarna och ger designen ett flott och enhetligt uttryck.


Tillbehör och kombinationsmöjligheter för FrameFlexID
Tillbehör till FrameFlexID köps separat och finns i två olika bredder – antingen i full bredd 95,8 cm som fyller ut hela ramen, eller i halv bredd 47,4 cm som fyller ut halva ramen.
Tillbehör med bredden 47,4 cm ska kombineras två och två tillsammans med en avståndsdel på 1,0 cm (47,4 + 1,0 + 47,4 = 95,8 cm). Avståndsdelen medföljer FrameFlexID-ramen.
Ett exempel på kombination av tillbehör med bredden 47,4 cm: knivblock (bredd: 47,4 cm) + avståndsdel (bredd: 1,0 cm) + glashylla (bredd: 47,4 cm) blir tillsammans 95,8 cm och passar till FrameFlex i full bredd.

Varunummer 00W802700

Installation instructionsation instructions

Inga tillgängliga dokument