GÖR DET SJÄLV - DRÖMMER DU OM ATT DESIGNA OCH BYGGA DITT EGET KÖK?


SE ALLA FYRA AVSNITT AV KÖKSDRÖMMAR

I miniserien Köksdrömmar får vi följa paret Martin och Lucas, som ska byta ut det gamla köket i sommarstugan mot ett nytt kök från HTH:s Gör-Det-Själv sortiment.

Titta på alla fyra avsnitt och upplev hela processen, från det första designmötet till hämtning och montering och det färdiga resultatet.

DRÖMMEN OM ETT NYTT KÖK


Med önskan om en fristad där man kan vara med vänner och familj har Martin och Lucas köpt en stuga. Här kan de samla många människor och njuta av naturen.

Paret vill bevara värmen i sommarstugan från 70-talet. Det innebär att deras renoveringsprojekt kräver många överväganden och beslut.

Se alla avsnitt av Köksdrömmar och följ processen som Martin och Lucas gick igenom när det var dags för köket.

Du kanske får lust att ta dig an ett liknande projekt?”VI VILLE HA ETT KÖK I SNYGG DESIGN TILL ETT RIMLIGT PRIS... OCH SÅ VILLE VI GÄRNA BYGGA DET SJÄLVA”

- Lucas

 

AVSNITT #1:
KÖKSDRÖMMEN


”Lite rörigt just nu! Vi har länge velat ha ett nytt kök ..!”

Se varför Martin och Lucas gärna vill ha ett nytt kök i sommarstugan.

AVSNITT #2:
DESIGNMÖTE OCH HÄMTNING


Följ med Martin och Lucas på ett designmöte på HTH och se hur de hämtar upp sin inredning – får allt plats i en Citroën C3?

AVSNITT #3:
RIVNING OCH MONTERING


”Rivningsprocessen var häftig, frustrerande och rolig. När man väl har satt igång finns det bara en väg – och det är framåt!”

Se när det gamla köket fick sätta livet till.

AVSNITT #4:
RESULTATET


”Det har varit en riktigt häftig upplevelse – vi älskar att vi har satt upp köket själva.”

Se det färdiga resultatet och hör hur det har varit att välja kök från HTH:s Gör-Det-Själv sortiment.”DET HAR VARIT EN VÄLDIGT ENKEL PROCESS MED FÖRST DESIGNMÖTE OCH RITNINGAR, DÄREFTER HÄMTADE VI SJÄLVA UPP INREDNINGEN FRÅN BUTIKEN – SEDAN VAR DET BARA ATT BÖRJA MONTERA OCH BYGGA”

- Martin

 

VAD KOSTAR DET?


När du väljer ett kök från HTH:s Gör-Det-Själv sortiment kan du nästan bestämma priset själv. Du kan välja fritt hur du vill kombinera fronter, bänkskiva, tillbehör och vitvaror.

Martin och Lucas valde att uppgradera sin köksdesign med en keramisk bänkskiva, eftersom de ville ha en bänkskiva som kunde ”hålla för allt”. Det innebär att totalpriset blev högre än om de till exempel hade valt en bänkskiva i laminat.

Det är många saker som påverkar priset på ett kök och även om slutresultatet kan se likadant ut för blotta ögat kan prisskillnaden vara stor på grund av materialval, vitvaror och tillbehör.

Se vad som påverkar priset

6 GODA RÅD TILL DIG


Martin och Lucas kommer här med sex goda råd till dig som funderar på att köpa ett kök från HTH:s Gör-Det-Själv sortiment:

1 Besök HTH:s designstudio, där du kan uppleva färger, design och material i verkligheten

2 Använd köksexperterna för råd och vägledning

3 Ställ krav på dina vitvaror – fundera över funktioner och undersök ljudnivån

4 Tänk igenom inredning av lådor. Invändiga lådor utnyttjar utrymmet optimalt

5 Välj justerbara sockelben om golvet har något skeva mått

6 Hämta inte upp i en Citroën C3

SE GÖR DET SJÄLV HTH-KOLLEKTIONEN I VÅR KATALOG

Få inspiration till ditt Gör Det Själv HTH-kök i vår stora, snygga katalog. Här hittar du både köks-, badrums- och garderobslösningar samt vägledande priser.

HAR DU FÅNGATS AV DEN GODA KÖKSSTÄMNINGEN?

Boka ett kostnadsfritt designmöte och inspireras av våra duktiga köksexperter som kan hjälpa dig att matcha dina drömmar in i minsta detalj.

Efter mötet får du en ritning av önskade rum och ett icke-bindande erbjudande, så att du vet priset.