FSC®- och inomhusklimatmärkning

FSC® og indeklimamærkning

Miljö och människor

Hos Nobia strävar vi efter att ta hänsyn till miljö och människor i allt vi gör. Därför är vi mycket stolta över att utvalda massiva bänkskivor i vårt sortiment är gjorda av FSC™-certifierat trä, som din garanti för att de kommer uteslutande från ansvarsfullt skogsbruk och andra kontrollerade källor.

Hos Nobia möter vi FSC:s krav på arbetsrätt, med hänsyn till nationella lagar och tecknade avtal. Följ länken nedan för mer information.

Läs mer


FSC® för framtiden

FSC® (Forest Stewardship Council®) är ett internationellt märkningssystem för ansvarsfullt producerat trä. Det innebär bland annat att en FSC®-skog tar hänsyn till hotade djur, växter och de människor som använder skogen. Lokala skogsarbetare utbildas och får säkerhetsutrustning och en ordentlig lön de kan leva på.


Garanti med brett stöd

FSC® är ett globalt, icke-vinstdrivande märkningssystem med stöd från gröna organisationer som WWF, Greenpeace och Forests of the World. Dessutom stöder sociala organisationer och företag över hela världen FSC:s arbete.

FSC® C068191


Inomhusklimatet är viktigt för både hälsa och välbefinnande

På HTH tycker vi inte att man ska stå ut med ett dåligt inomhusklimat. Därför är ett stort urval av HTH:s kök i dag inomhusklimatmärkt. Det ställer krav på material under användningsfasen och fokuserar på vilka ämnen som avges inomhus. Det är en garanti för att alla material vi använder i våra kök har testats för förångning och luktutsläpp samt bedömts utifrån irritationseffekter.


Inomhusklimatmärket är säkrat av Tekniska institutet

Dansk Indeklima Mærkning är ett frivilligt system för byggprodukter, inventarier och möbler som administreras av Tekniska institutet. Testerna utförs av opartiska experter i ett externt laboratorium. Det är den bästa garantin för att ditt hem får ett bra inomhusklimat.

Våra åtgärdsområden

HTH arbetar med hållbarhet inom fem åtgärdsområden, som vart och ett rymmer ett antal av FN:s 17 globala mål för en hållbar utveckling.

Skov

Hållbarhet

Bæredygtighed

Klimatinitiativ som håller

Bæredygtighed

Miljömedvetna och cirkulära material

Bæredygtighed

Hållbar företagskultur

Bæredygtighed

Vi stöder en hållbar livsstil

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Ansvarsfull upphandling

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH