Dåligt med plats?

Vad gör du när dina idéer och ambitioner för hur köket ska se ut inte motsvarar den plats som du har att förfoga över?

HTH Table ID

Du kan komma långt genom tydliga prioriteringar och en smart design av köket, men oftast tvingas du ändå ge upp någon av köksdrömmarna.

Många ouppfyllda önskemål återkommer från projekt till projekt. Det här har satt fart på tankarna hos de formgivare som ansvarar för att utveckla nya produkter och lösningar till vårt sortiment. Här är fyra smarta idéer som är perfekta att ta till när stora köksdrömmar ska förverkligas på ett begränsat antal kvadratmeter.

Table ID

Läs mer om TableID här

Förvaringsfickan hänger på ett bord

Det genialiska nedfällbara bordet TableID ger dig möjlighet att planera för flexibilitet när du ska inreda ditt kök. Det är ett stort plus om du bor med ett varierande antal personer i bostaden, som det ofta ser ut i många barnfamiljer.

När bordet är uppfällt finns det gott om plats för att röra sig och arbeta i köket, och rummet känns lätt och luftigt. När bordet är nedfällt finns det i stället gott om plats till barnen. Ni kan äta tillsammans i köket eller bara sitta och trivas eller arbeta.

Bordet är enkelt att vika ned, så att du både får en rejäl bordsyta och extra förvaringsutrymme till glas, tallrikar och annat.

Skåpet blir till extra bänkyta

I de allra flesta kök är utrymmet på bänkskivan begränsat. Det gäller i synnerhet i mindre kök, där behovet av skåp till förvaring av köksredskap ofta tillgodoses på bekostnad av bänkytans storlek.

HTH löser det här problemet med den nya produkten WorktopID – en smart och nytänkande lösning som ger extra bänkyta.

Elementet dras helt enkelt ut och skapar en stor bänkyta. Modulen ger faktiskt så mycket bänkyta att den även kan användas som mat- och arbetsplats.

HTH

Läs mer om WorktopID här

Inred lådorna så att du får överblick och plats för mer

Det finns många smarta sätt att inreda sina lådor, och HTH erbjuder många olika lösa insatser till exempelvis bestick, knivar, köksredskap och kryddor.

Vi har också flera produkter för att dela in och organisera innehållet i lådan. Har du redan köpt kök kan du välja att bara köpa till en eller flera av produkterna. Inredningslösningarna passar inte bara till HTH:s kök.

Du kan köpa ett urval av våra inredningslösningar direkt i vår e-butik. 

skuffe

Köp skåpinredning online

HTH

BEHÖVER DU MER INSPIRATION?

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med någon av HTH:s inredningskonsulter.

Kategori: Nytt kök Tags: Kök