Inredning av hallen

Hallen är det första rummet du kommer in i. Och det är här du tar emot dina gäster. Ta vara på möjligheten att ge ett bra första intryck av ditt hem redan i dörren.

Sliding doors

Garderob och förvaring i hallen

Vi vill ofta ha plats för flera saker i hallen, men det kan lätt bli rörigt om allting står framme – för att inte tala om allt damm sakerna samlar. Med rymliga skåp med bra förvaringsmöjligheter håller du koll på sakerna i hallen, exempelvis cykelhjälmar, nycklar, halsdukar, paraplyer och allt annat som du kan behöva när du ska gå ut.

Särskilt skor och jackor kan ta mycket plats. Därför är ett väl inrett skåp i hallen ett måste för att få plats med allt. En hängare ser snabbt tråkig ut om den är helt täckt av ytterkläder och inget är väl så missprydande som en stor hög med skor.

En garderob i hallen skapar plats för praktisk förvaring och gör det enkelt att snabbt hitta det du letar efter. Du kan själv experimentera med val av färger och material till fronter, ramar, hyllor och golv i vår garderobsdesigner, där du även kan se hur färger påverkar rummet.

Kom ihåg-lista till hallinredningen

Nödvändiga inslag i hallen är mattan som du kan torka av skorna på, en hängare att hänga dina favoritytterkläder på och en spegel där du kan kolla frisyren och kläderna innan du går ut genom dörren. Välj en särskild plats där du förvarar nycklarna så minskar risken för att de försvinner. En bra garderob för förvaring av skor, stövlar, handskar, mössor, halsdukar och jackor är avgörande.

Kategori: Ny garderober Tags: Garderober