Lantligt kök i moderna stil

Lantköket är en köksklassiker som kombinerar trivsel, hemlagad mat och modern komfort i skön förening.

HTH Grå Kvadrat

Det moderna lantköket är ett trivsamt kök som signalerar överskott på hemlagad mat och samvaro med familjen.

Et lantligt kök andas idyll. Här har man tid att koka sylten själv och brödet får jäsa klart medan vardagens stress glöms under en trevlig stund i köket. Det är en livsstil som är eftertraktad i Skandinavien och därför är lantköket populärare än någonsin.

HTH Grå Kvadrat

Det grå lantköket

Nu introducerar HTH Grå kvadrat, som är en modern tolkning av det romantiska köket. Det grå lantköket har charm och förenar det lantliga med det moderna.

De rena linjerna i fräsningen på luckor och lådor ger Grå kvadrat-köket en nordisk ton som tillsammans med vitrinluckorna bevarar lantstilen intakt.

Få lantstilen i ditt kök

Lantstilen är populär i köket eftersom det är hög status att lägga ned tid i köket och ta sig an maten med omsorg.

Et lantligt kök kännetecken är luckor med paneler eller frästa detaljer kombinerade med vitrinskåp. En bänkskiva i trä tillför stilen värme som passar bra ihop med handtag i en rustik design. Välj vitvaror i stål för att förstärka den moderna touchen.

Romantiskt minikök med massor av förvaringsutrymme

Låt köksutrustningen stå framme

I det moderna lantköket får sakerna gärna stå framme. Kökets kapacitet visas fram i vitrinskåp och på hyllor där kokböcker, skärbrädor och örter utgör ett både dekorativt och funktionellt inslag i inredningen.

Se Modell Scandinavian, som också är ett bra exempel på ett trivsamt kök med lantstil. 

HTH model Scandinavian Classic

Är lantköket något för dig?

Lantköket passar inte alla, men stilen passar perfekt till familjeköket där det står mycket aktiviteter och matlagning på schemat. Lantköket passar även dig som uppskattar hembakat och gärna anstränger dig lite extra med maten.

Om du vill tillbringa tid i köket och om du har snygga maskiner och köksutrustning att ställa fram så är lantköksstilen helt klart ett bra val till ditt hem.

Bli inspirerad till din nya köksinredning i vårt köksgalleri.

Book et gratis rådgivningsmøde | HTH GO

Behöver du mer inspiration?

Det finns många möjligheter i HTH:s värld av kök när du vill ha lantkökets hemtrevliga charm. Boka ett kostnadsfritt och oförpliktigande rådgivningsmöte med någon av HTH:s inredningskonsulter och få idéer och hjälp med att skapa ditt drömkök.

Boka ett möte här

Kategori: Nytt kök Tags: Kök