Hållbar sopsortering i köket

Sortera ditt köksavfall på ett enkelt sätt med ett hållbart system för sopsortering.

Kitchen

Nytänkande inom hållbar sopsortering

En soptunna med flera fack gör det möjligt att sortera köksavfallet på ett funktionellt och hållbart sätt. Det är ett helt nytt sätt att tänka på sopsortering i köksinredningen. 

En snygg soptunna som är praktisk och hållbar är en viktig detalj som ger glädje i vardagen. Hos HTH hittar du ett brett sortiment av sorteringsmöjligheter med flerfackslösningar i integrerade lådutdrag. 

Håll ordning på köksavfallet 

Soptunnan i köket är kanske inte det första du tänker på när du planerar ditt nya kök. Inte desto mindre är valet av soptunna viktigt för kökets funktionalitet.  

När vi lagar mat använder vi soptunnan väldigt mycket. När du väljer soptunna till köket bör du därför tänka igenom hur du enklast gör dig av med avfallet. Skulle det exempelvis vara enklare med en integrerad soptunna som du kan dra ut som en låda istället för att behöva öppna ett skåp? 

Affaldssortering fra HTH | HTH
Affaldssortering / affaldsspand | HTH
Affaldssortering / affaldsspand | HTH

Sopsortering gör skillnad

Sopsortering hemma av köksavfallet är mer än bara en praktisk åtgärd, det är även en hållbar lösning som gynnar miljön och ditt goda samvete. 

De flesta vill gärna göra något bra för miljön genom att sortera köksavfallet, men det kan bli besvärligt om förutsättningarna inte finns. Med soptunnor som har flera fack blir sopsorteringen enklare och mer överskådlig. 

Sopsorteringen bidrar dessutom till att reducera matspill och det har en positiv effekt på CO2-redovisningen. 

Läs mer om sopsortering i HTH:s kataloger.  

Kategori: Nytt kök