NY TREND: Blåt køkken

Färger i inredningen är en stark trend år 2018 och speciellt färgen djupt Midnattsblå är värd att lyfta fram.

Midnattsblå | HTH

De nya blå köken

Trendexperter har länge förutspått att mörka färger i inredningen blir nästa stora trend. Det är goda nyheter för oss som älskar den värme och mysfaktor som mörka färger ger.

Särskilt den nya Midnattsblå är en elegant designförnyelse. Färgen är inspirerad av nordisk natur, havet och den mörka nordiska natten. Med ett blått kök bjuder du in naturen och skapar ro och harmoni.

Det är ingen slump att mörka färger är eftertraktade just nu. När du väljer ett mörkblått kök signalerar du ett uppror mot en hektisk vardag. Med sitt naturliga ursprung i naturens färger fungerar ett blått kök som ett rent avkopplingselixir i vardagen.

New | HTH
Focus | HTH

Otaliga möjligheter

Med ett blått kök kan du välja fritt när du ska välja övriga köksmaterial.

Den vackra djupblå färgen är både modern och tidlös på samma gång. Kombinera med ljusa eller mörka träsorter och material – resultatet blir alltid uttrycksfullt och vackert.

Scandinavian Classic | HTH

Marmor och granit passar det blå köket perfekt och har något lyxigt över sig.

Midnattsblå | HTH

Design med värme och glöd

Ge det blå köket extra värme genom att tillföra detaljer i trä. Använd nordiska träsorter som ek och ask som ger köket en klassisk prägling eller kombinera det blå köket med mörka träsorter för ett mer dramatiskt uttryck.

Läs mer om hur du kan använda trä i köket.

Scandinavian Classic | HTH

Framhäv den klassiska designen

Med sin eleganta utstrålning erbjuder Midnattsblå helt nya möjligheter att skapa ett blått kök som vurmar för tradition, klassisk design och gediget hantverk.

Här är Scandinavian Classic vald som köksmodell.

 

Focus | HTH

Skapa en snabb förvandling

Är du förtjust i det blå köket kan du enkelt få in färgen i inredningen genom att måla väggarna. Det finns oändliga färgmöjligheter så att du kan få just din favoritnyans i blått.

Ett annat alternativ är att använda blå kakelplattor bakom bänkskivan eller välja blå köksaccessoarer som snabbt kan ge känslan av ett blått kök.

Få fler tips på hur du lätt kan fräscha upp köket.

Kvadrat | HTH
Kvadrat | HTH


 

HTH katalog | 2018

 

Se flera kökstrender

Se de starka kökstrenderna i vår nya katalog där vi har samlat en rad inspirerande nyheter, snygga detaljer och tips till dig som går i kökstankar.

Ja tack, visa mig katalogen


 

Är ett blått kök något för dig?

Är du osäker på om ett blått kök är något för dig? Besök din lokala HTH-butik och upplev alla möjligheterna.

Boka ett gratis och icke-bindande designmöte med en av våra erfarna konsulter för att ta reda på om ditt nya kök kommer bli blått.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte | HTH

Kategori: Nytt kök Tags: Kök