Havana | HTH

Varför välje HTH

HTH har sina rötter i dansk hantverkstradition

HTH har sitt ursprung i dansk hantverkstradition. Från de stora linjerna till de små detaljerna är HTH specialister på köksinredning. På fabrikerna i Danmark produceras kök med händer, hjärtan och högteknologi. Det bidrar till att säkra den höga och jämna kvaliteten vilken är kännetecknande för HTH.

Den höga kvaliteten gäller inte bara fabrikerna. Hos HTH är inställningen den att ett kök bör designas och säljas av specialister. Därför är personalen i butikerna utbildade och delar gärna med sig av sina stora kunskaper och erfarenhet inom köksinredning – en viktig faktor för kompetent vägledning och ett gott slutresultat.

Kök med omtanke

Ett bra kök har skapats med omtanke om både människor och miljö. Därför är alla HTH:s kök certifierade enligt det danska inomhusklimatmärket. HTH medverkar till ett bra inomhusklimat eftersom en inomhusklimatmärkt produkt är testad för emissioner och luktavgivande från en rad olika ämnen.

HTH:s fabriker i Ølgod och Bjerringbro följer de internationella ISO-standarderna för miljöhantering. Det innebär bland annat att HTH löpande arbetar med att utnyttja materialen optimalt, minska energiförbrukningen och skydda den externa miljön. Till exempel använder HTH uteslutande trä som kommer från ansvarfullt drivet skogsbruk.

På det stora hela är HTH i framkant när det gäller miljöengagemang. Ett konkret exempel på det är HTH:s värmeanläggning som använder spillträ från produktionen. Anläggningen gör HTH självförsörjande vad gäller såväl uppvärmning av lokalerna som processvärme. Utöver det försörjer HTH:s värmeanläggning hela Ølgod med värme fyra till fem månader om året.