HTH Gävle

Kontakt

HTH Köksforum, Gävle
Valbovägen 321 A
818 32 Valbo

Telefonnr: +46 026-60 00 80

E-postadress: info@gavle.hth.se

Öppettider

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag
 
söndag

Välkommen in till vår butik, fylld av inspirerande kök, badrum- och garderobslösningar.
Vi skräddarsyr ditt kök efter önskemål och investeringsram.

Öppettider under påsk:

Långfredag 10/4: Stängt
Påskafton 11/4: 10-13
Annandag påsk 13/4: Stängt

Slät Vit | HTH

Utförsäljning

Läs mer

Låt dig inspireras och överraskas hos HTH i Gävle

Drömmer du om ett nytt kök? Hos HTH i Gävle vet vi att köket är platsen där familj och vänner samlas kring god mat och trevliga stunder tillsammans. Du står för den goda maten medan vi står för att förbereda, designa, leverera och montera ditt nya kök. Alltihop något som garanterar att du får exakt det drömkök du vill ha.

Hos HTH i Gävle är vi experter på att förverkliga köksdrömmar. Våra kökskonsulter lyssnar till dina önskemål om design och behov av praktiska lösningar. Oavsett vilka idéer och önskemål du har, stora som små, försöker vi att förverkliga dem ända in i minsta detalj.

Känsla för detaljerna

Vår känsla för de små detaljerna avspeglas i ditt nya HTH-kök. Den syns i allt vi gör – allt ifrån val av handtag, lådor och luckor till en väl genomtänkt lådinredning. Inget har lämnats åt slumpen.

Vårt team hos HTH i Gävle består av kompetenta medarbetare som är specialiserade på badrums- och garderobslösningar. Vi skräddarsyr ett nytt badrum eller en ny garderob efter dina önskemål och behov så att det passar stilen på din bostad. Boka ett gratis möte och kom ett steg närmare att förvandla din köksdröm till verklighet.

Våra medarbetare

Alexander Sundström

Köksexpert

026-60 00 83

alex@hth.se

Maria Lundberg

VD/Återförsäljare - B2B

026-60 00 81

mlun@hth.se