Badrumsdesign för det
moderna livet

Vi har alla olika önskemål, prioriteringar och behov som ska tillgodoses när vi väljer badrumsmöbler. Det finns en mängd olika badrumsmöbler och du har möjlighet att hitta en kombination av badrumsmodeller och badrumsmöbler som matchar din personliga stil.

Innan du väljer ny badrumsdesign är det några saker som du med fördel kan överväga:

■ Ska du inreda ett litet och funktionellt eller stort och lyxigt badrum?

■ Vilka funktioner behöver du i ditt badrum?

■ Hur stor är din budget?

■ Hur rengörings- och underhållsvänlig ska badrumsdesignen vara?

■ I hur hög grad ska den matcha stilen i resten av din bostad?

Harmony Dark | HTH
Sense | HTH

Personliga badrum

En badrumsdesign från HTH ger dig möjlighet att ge badrumsinredningen skärpa och sätta en personlig touch på dina badrumsmöbler.

Du kan välja handtag som matchar din individuella stil, snygga skåpsluckor med struktur eller färger, och du kan välja armatur i antingen en enkel eller en mer framträdande design. Till detta kommer hela skåpsinredningen som kan skräddarsys efter dina behov.  

Inspiration till nytt badrum

En bra inspirationskälla till ditt nya badrum är de lösningar som andra har använt sig av. Titta i vårt badrumsgalleri och se om det finns några smarta detaljer du kan kopiera till din nya badrumsdesign.

Oavsett om du behöver en design för stora, små, enkla, klassiska, exklusiva eller romantiska badrum, så kan du hitta ett badrumskoncept hos HTH som matchar dina önskemål och behov.

Next Hvid Højglans | HTH
Grå Silke | HTH

Inredning av små badrum

Om du har ett litet badrum är det viktigt att du tänker över funktionaliteten i inredningen en gång extra. Du kan få rummet att se större ut om du utnyttjar utrymmet optimalt. Det kan vara en bra idé att välja vägghängda skåp och en vägghängd toalett och på så vis få mer golvutrymme.


En annan idé är att utnyttja rummets höjd genom att inreda ett litet badrum med hyllor. Då undviker du att förvaringen tar upp för mycket utrymme.

 

Använd speglar i ett litet badrum

Speglar gör underverk i inredningen av det lilla badrummet. Genom att integrera flera speglar eller en stor spegel kan du få det lilla badrummet att se större ut. Speglar är ljusreflekterande och kan därmed ge ett rum extra dimensioner. 

Höj känslan av lyx i ett stort badrum

Om du är privilegierad med ett stort badrum har du friare tyglar när det handlar om badrumsinredning eftersom du inte stöter på begränsningar av utrymmet. Det ger dig möjlighet att inreda ett lyxigt badrum där du inte behöver kompromissa med de saker du väljer till inredningen.

Glat Hvid | HTH
Focus Faner | HTH

Enkel uppdatering av badrumsmöbler

Om du väljer en badrumsmodell från HTH är det lätt att byta ut dina badrumsmöbler utan större kostnader. Du kan enkelt byta luckorna och därmed få ett helt nytt utseende på badrumsdesignen utan en totalrenovering. På så vis kan du alltid följa tidens trender inom badrumsdesign.

Kom ihåg den röda tråden i din inredning

Skapa en röd tråd i inredningen av din bostad genom att välja identiska designkoncept från rum till rum. Det ger dig samma funktionalitet och det skapar lugn och igenkännlighet genom din heminredning.

Behöver du professionell rådgivning om din nya badrumslösning? Du kan alltid boka ett möte utan förpliktelser med någon av våra konsulter.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte | HTH