HTH erbjuder lösningar för alla på den professionella marknaden som letar efter en pålitlig och professionell leverantör av kök, bad eller garderober - hos HTH får du en leverantör som inte kompromissar med kvaliteten på produkter, leveranser eller support.

Vi är en professionell partner med allt från sparring, slutlösning och alla processer däremellan; där vi levererar både kök, badrum och garderober. Detta gäller oavsett typ av byggnation - allt från lägenheter, villor och fritidshus till förskolor, institutioner, äldre- och handikappboenden.

HTH har mångårig och omfattande erfarenhet på den professionella marknaden och detta återspeglar sig i hög grad i vårt professionella förhållningssätt i alla samarbeten och projekt - kvaliteten på vårt arbete märks tydligt och sätter kronan på verket i våra kundrelationer.

HTH har under många år varit den föredragna leverantören av köks-, badrums- och garderobslösningar för danskarna, prefab-firmorna, entreprenörerna och hantverkarna. Det märks tydligt i de smidiga processer vi använder dagligen och genomgående när vi levererar, installerar, designar och förbereder projekt över hela landet. Tack vare den höga kvaliteten och leveranssäkerheten har vi lojala och nöjda kunder och starka kundrelationer.

Med HTH får du möjlighet att möta kundernas många olika önskemål om kök, badrum och garderob. Kort sagt ger HTH dig mest att välja mellan och minst att oroa dig för.

Miljö och hållbarhet

Som en av de största köksleverantörerna i norra Europa har HTH en unik möjlighet att ge ett betydande bidrag till den gröna omställningen. Det är en stor motivation och därför har vi på HTH en stark vilja att skapa de nödvändiga förändringar som behövs för att bidra till en mer hållbar värld. Samtidigt kan vi naturligtvis hjälpa ditt projekt att leva upp till en lång rad internationellt erkända certifikat och standarder.

På HTH ger vi dig idealiska förutsättningar för att få ditt byggprojekt Svanenmärkt. Vi har ett brett utbud av lämpliga produkter och omfattande yrkeserfarenhet av att uppfylla kriterierna för Svanenmärkningen. Till exempel är våra skåpstommar och utvalda fronter Svanenmärkta. Alla lämpliga produkter finns inte med i Svanens egen databas. Därför bör du alltid kontakta oss för mer information om specifika produkter.

Läs om våra hållbarhetsinitiativ

Kontakt

Hitta ditt företagscenter

HTH har återförsäljare och butiker över hela Sverige, så du kan enkelt komma i kontakt med oss.

Hitta ditt företagscenter