Skjutdörrar: Få inspiration och goda råd

En HTH-garderobsskåp med skjutdörrar är en praktisk och funktionell lösning som ger gott om förvaring och passar in i alla rum i hemmet. För att ge dig en överblick över de många alternativen har vi sammanställt en materialöversikt och inspiration för hur du kan använda skjutdörrar i din inredning.

Skjutdörrskampanj

Spara 25% på alla skjutdörrar

Spara 25% på alla skjutdörrar inkl. beslag, inklusive lådor och tillbehör. Kampanjen gäller vid beställning av skjutdörrar under perioden 10 juni -31 juli 2024, med leverans senast den 30 september 2024. Gäller endast privatkunder och kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter. Läs mer om kampanjen i en butik nära dig.

Se mer

Vill du göra det själv?

Gillar du att vara med hela vägen från design till färdigt skjutdörrsskåp? Med vårt HTH GO-koncept har du möjlighet att välja en gör-det-själv-lösning, där du bestämmer själv hur stor del av processen du vill ansvara för.

Få inspiration av våra skjutdörrar

Inspiration

Få hjälp med din garderob

Få hjälp att inreda, planera och beräkna priset på din skjutdörrslösning av en av HTH:s skickliga designers. Kom förbi din närmaste HTH-butik och få hjälp med skjutdörrsgarderoben.

Hitta din lokala HTH-affär