Garanti

25 års garanti

I köket händer det saker varje dag. Luckorna öppnas och stängs många gånger. Och lådorna dras ut och skjuts in om och om igen. Det krävs gediget material och solida delar för att allt ska hålla år efter år. Därför ger vi 25 års garanti på lådsidor och skenor, gångjärn och trådvaror samt de skenor och metallbeslag som hör till trådvarorna. Garantin omfattar inte avfallssystem, vitvaror, gasfjädring, blandare och elektriska komponenter.

5 års garanti

Vi ger dig fem års garanti på ditt kök, badrum och garderob. Skåp, bänkskivor, hoar, blandare (droppgaranti), handtag, soft-push, LED-belysning och inbyggnadsspottar omfattas av garantin.

Resten ger vi 3 år på

Du får 1 års garanti + 2 års rekl. rätt enligt lag på de övriga delarna till ditt badrum, din garderob och ditt kök, till exempel hårda vitvaror och fritt hängande lampor. Det innebär dock inte att dina rättigheter som konsument begränsas på något sätt när det gäller de tvingande reglerna i köplagen.

Märkningen för inomhusklimat – En inomhusmiljö som du kan känna dig trygg med

Märkningen för inomhusklimat, som administreras av Teknologisk Institut i Danmark, garanterar att de testade materialen uppfyller stränga krav i fråga om utsläpp och luktavgivning och därmed inte försämrar inomhusklimatet eller inverkar på hälsa och välbefinnande.