Garanti för kvalitet, hållbarhet och ett bra inomhusklimat

Trygghet är något som följer med när du köper ditt kök, badrum eller garderob hos HTH. Läs mer om våra olika garantier nedan.


NÄR HTH GARANTERAR FINNS DET INGA SKÄL TILL ORO

HTH:s garantier täcker mer än de allmänna lagstadgade garantikraven. Det här är möjligt eftersom vi med våra egna fabriker, butiker, leveranssystem och montörer kontrollerar hela processen. Från inredningsförslag till färdigmonterat kök.

Du är garanterad många fina år

I köket händer det saker varje dag. Luckorna öppnas och stängs många gånger. Och lådorna dras ut och skjuts in om och om igen.

Det kräver gediget material och solida delar för att att allt ska fungera år efter år. Därför ger vi 25 års garanti på lådsidor, skenor, gångjärn, trådvaror samt på de skenor och metallbeslag som hör till trådvarorna.

Se mer i "Trygghet hela vägen"

Garanti | HTH
Art | HTH Nordic Spirit | HTH

Fem år på den säkra sidan

Vi ger dig fem års garanti på ditt kök, badrum och garderob. Skåp, bänkskivor, hoar, blandare (droppgaranti), handtag, soft-push, LED-belysning och inbyggnadsspottar omfattas av garantin.

RESTEN GER VI 3 ÅR PÅ
Du får 1 års garanti + 2 års rekl. rätt enligt lag på de övriga delarna till ditt badrum, din garderob och ditt kök, till exempel hårda vitvaror och fritt hängande lampor. Det innebär dock inte att dina rättigheter som konsument begränsas på något sätt när det gäller de tvingande reglerna i köplagen.

Hitta din HTH-butik

Trygghetsgaranti

HTH Køkkener A/S garanterar att dina pengar aldrig kan gå förlorade när du betalar i förskott.

Alla våra butiker är medlemmar i Køkken Anke Foreningen (KAF), som är godkänd av Forbrugerstyrelsen (danska konsumentverket).

Läs om Køkken Anke Foreningen