Franchise

Vår ambition

HTH Kök såg dagens ljus på Västjylland i Danmark 1966. Sedan dess har HTH utvecklats till en av norra Europas största kökstillverkare. Idag har vi fler än 100 butiker i Skandinavien, men ambitionerna stannar inte där, målet är att utveckla HTH:s varumärke och verksamhet ännu mer. Därför letar vi efter ambitiösa partners som vill följa med oss på den resan.

Franchise

Vill du veta mer om denna unika möjlighet?

KONTAKTA MARKNADSCHEF FREDDY KLOSTER NIELSEN

Varumärket

VARUMÄRKET

Skandinavisk köksdesign

HTH bygger på de bästa skandinaviska hantverkstraditionerna och kännetecknas av vacker design och hög produktkvalitet. För HTH är kök som en vacker kärlekshistoria. Det är vår filosofi att det finns skönhet i enkelhet och att smarta funktionella lösningar måste gå hand i hand med ett vackert uttryck. Vi designar kök som är inspirerade av den speciella skandinaviska andan, av färgerna och ljuset och tillverkade av naturens egna material.

Franchisekonceptet

Kompetent expertrådgivning för alla aspekter av din verksamhet

HTH Køkener har arbetat med franchising som den huvudsakliga affärsmodellen i mer än 47 år och har hedrats för de enastående resultat det har skapat. Som franchisetagare på HTH blir du en del av en stark och kompetent organisation som förutom sin långa erfarenhet erbjuder dig flera attraktiva fördelar för drift och utveckling.

Konceptet

Låga lagringskostnader

HTH Kök är först och främst ett orderproducerande företag. Varje kök produceras efter kundens specifikationer och transporteras sedan från fabriken till kunden. Vi producerar även ett mindre sortiment av de mest populära skåpen och elementen, som står färdiga i vårt fabrikslager. Du behöver därför inte oroa dig för höga lagringskostnader.

Varför HTH?

Ambitiöst köksvarumärke med dokumenterad framgång

Som medlem i HTH-familjen får du möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke inom design och livsstil i ett ambitiöst företag som utvecklas snabbt, och som dessutom är på väg att ytterligare stärka sin internationella närvaro. Som franchisepartner kan du ta del av detta unika tillväxtäventyr tillsammans med ett framgångsrikt varumärke med en exceptionellt framgångsrik och attraktiv franchisemodell.

Våra förväntningar på dig

Kontakt

Hur man blir vår nya franchisepartner

Är du redo att bli vår nästa franchisepartner? Vi är alltid intresserade av att höra från ambitiösa sökande som har bevisat sin affärstalang och som brinner för inredning och detaljhandel i ett internationellt orienterat företag.