HTH Köksforum Infra City Väst

Kontakt

HTH Köksforum InfraCity
Stockholmsvägen 35
194 54 Upplands Väsby

Telefonnr: +46 (0) 8 – 59 00 00 60

E-postadress: info.infracity@hth.se

Öppettider

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag
söndag

Stängt 23-25 December
Stängt 31 December
Stängt 1 Januari

Slät Vit | HTH

Utförsäljning

Läs mer

Välkommen till HTH i Infra City Väst

Hos HTH i Infra City Väst får du mer än ett kök. I våra kök kombineras elegant och funktionell design med hög kvalitet. Vi erbjuder skräddarsydda kvalitetslösningar där vi har tagit hänsyn till alla detaljer – allt ifrån behov till budget.

Köket är hemmets hjärta, och varje nytt kök från HTH i Infra City Väst avspeglar dina önskemål. Vi brinner för att göra dina drömmar till verklighet och våra duktiga expertrådgivare står redo att ge dig råd och inspiration. Inget projekt är för litet, så tveka inte utan låt oss hjälpa dig igång med att förverkliga din köksdröm.

Boka ett möte utan förpliktelser och låt oss ha ett samtal om hur vi tillsammans kan komma fram till vilken kökslösning som är idealisk för dig.

Ska du bygga nytt eller renovera?

Om du letar efter ett nytt kök, badrum eller en garderob kan vi skräddarsy den rätta lösningen för dig. Vi är specialister på att förverkliga drömmar, och vi är kapabla att leverera tidsenliga och moderna lösningar som du får stor glädje av i många år framöver. Vi ser till att alla detaljer blir rätt, vilket garanterar ett perfekt resultat.

Du är alltid välkommen att titta in i vår HTH-butik i Infra City Väst, där du kan hämta inspiration och gå på upptäcktsfärd bland vårt urval av eleganta utställningsmodeller.

Våra medarbetare

Sebastian Eskilsson

Kökssäljare

08 590 000 63

seek@hth.se

Erik Levander

Kökssäljare

08 590 000 62

elev@hth.se