HTH Köksforum, Kalmar

Kontakt

HTH Köksforum, Kalmar
Dagövägen 5
SE-393 54 Kalmar

Telefonnr: +46 480 69 600

Faxnr: +46 480 20 639

E-postadress: info@kalmar.hth.se

Öppettider

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag
söndag

Varmt välkomna!

Slät Vit | HTH

Utförsäljning

Läs mer

Välkommen till HTH i Kalmar

Hos HTH i Kalmar vet vi att köket är det viktigaste rummet i hemmet och inte bara en plats för matlagning. Köket fungerar som samlingspunkt för familj och vänner, och därför ska det kunna rama in trevliga stunder och djupa samtal.

Hos HTH i Kalmar är vi specialister på innovativa och praktiska kökslösningar som bidrar till att göra ditt liv enklare, och kökslösningar som utstrålar elegans och stil. Det är många överväganden och detaljer som ska bli rätt när du ska ha ett nytt kök. Väljer du ett HTH-kök hjälper vi dig med att definiera dina behov och skräddarsy en lösning åt dig.

Förverkliga dina drömmar

Tveka inte. Låt våra erfarna kökskonsulter hjälpa dig att göra dina drömmar levande. Om det handlar om ett nytt badrum eller en ny garderob har vi den rätta lösningen för dig.

Hos HTH i Kalmar står vi alltid till förfogande för dig och vi är ivriga att hjälpa dig att hitta en lösning som passar just dina behov. Boka ett möte och få ett samtal utan förpliktelser om hur vi kan hjälpa dig att göra dina drömmar till verklighet.

Du är naturligtvis alltid välkommen att titta in i butiken. Här kan du utforska och hämta inspiration bland alla våra snygga utställningsmodeller.