HTH Köksforum, Västerås

Kontakt

HTH Köksforum, Västerås
Hallsta Gårdsgata 17
721 38 Västerås

Telefonnr: +46 21 475 14 44

E-postadress: toer@hth.se

Öppettider

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
 
lördag
 
söndag
 
Slät Vit | HTH

Utförsäljning

Läs mer

Låt dig inspireras och överraskas hos HTH i Västerås

Drömmer du om ett nytt kök? Hos HTH i Västerås vet vi att köket är platsen där familj och vänner samlas kring god mat och trevliga stunder tillsammans. Du står för den goda maten medan vi står för att förbereda, designa, leverera och montera ditt nya kök. Alltihop något som garanterar att du får exakt det drömkök du vill ha.

Hos HTH i Västerås är vi experter på att förverkliga köksdrömmar. Våra kökskonsulter lyssnar till dina önskemål om design och behov av praktiska lösningar. Oavsett vilka idéer och önskemål du har, stora som små, försöker vi att förverkliga dem ända in i minsta detalj.

Känsla för detaljerna

Vår känsla för de små detaljerna avspeglas i ditt nya HTH-kök. Den syns i allt vi gör – allt ifrån val av handtag, lådor och luckor till en väl genomtänkt lådinredning. Inget har lämnats åt slumpen.

Vårt team hos HTH i Västerås består av kompetenta medarbetare som är specialiserade på badrums- och garderobslösningar. Vi skräddarsyr ett nytt badrum eller en ny garderob efter dina önskemål och behov så att det passar stilen på din bostad. Boka ett gratis möte och kom ett steg närmare att förvandla din köksdröm till verklighet.

Våra medarbetare

Stefan Johansson

0760517079

sjon@hth.se

Tomas Erixon

0214751444

toer@hth.se