Inredning av hallen

Hallen är det första rum du sätter fötterna i. Det är också här du tar emot dina gäster. Ta vara på möjligheten att ge ett bra första intryck av ditt hem redan i dörren.

Häng undan ytterkläderna

Eftersom det är det första dina gäster ser, ska hallen vara inbjudande och välorganiserad. Hallen är oftast det rum där jackor och skor ska förvaras och därför är ett skåp i hallen ett praktiskt sätt att dölja ytterkläderna.

Ett skåp i hallen ger dessutom extra förvaringsplats för prylar du använder till vardags, såsom cykelhjälmar, paraplyer, mössor och vantar.

Upplev våra garderober

FÅ HJÄLP MED INREDNINGEN

Behöver du mer hjälp eller fler tips för hur du kan i
nreda hallen är våra experter alltid redo att ge dig råd.

 

Snickrat skåp med skjutdörra | HTH
Snickrat skåp med skjutdörra | HTH Snickrat skåp med skjutdörra | HTH

Hallen som grovkök

I många hem fungerar även hallen som tvättstuga. Tvättstugan är hemmets multifunktionella utrymme där du förvarar ytterkläder, tvättar kläder och tar emot dina gäster.

Använder du hallen som grovkök är det en bra idé att välja skåp från golv till tak med gott om förvaringsplats för att dölja praktiska saker som tvättpelare, elinstallationer eller strykbräda. På så sätt blir det också enklare att hålla rummet prydligt.

Få mer inspiration för inredning av grovköket

Den integrerade hallen

Om hallen inte ramas in av fyra väggar, utan utgör en del av vardagsrummet, ska den matcha inredningen i resten av rummet. Även om hallen ofta utgör en mindre del av hemmet finns det massor av möjligheter för att göra den till en stilfull del av vardagsrummet. Du kan till exempel välja en fin bänk eller stol att sitta på när du ska ta på dig skorna.

En hängare är också ett måste i varje hall, så att dina gäster kan hänga upp sina ytterkläder. Välj en vägghängare eller klädhängare på fot som passar till rummets uttryck i övrigt.

SE ALLA MÖJLIGHETERNA

Besök din närmaste HTH-butik och upplev de olika lösningarna för din hallinredning.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Sliding doors
Sliding doors
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH