UTNYTTJA UTRYMMET MED SKÅP FÖR SNEDVÄGGAR

Ett skjutdörrsskåp till snedväggar är ett optimalt sätt att utnyttja hela utrymmet i sneda vinklar där det annars kan vara svårt att inreda. Du får dessutom massvis med förvaring och skjutdörrarna ger rena ytor i rummet.

HAR DU PLATS FÖR EN INBYGGD GARDEROB?

Om du har en vanlig gavelvägg med snedväggar kan du utnyttja utrymmet optimalt med ett inbyggt skåp med skjutdörrar. Höjden och storleken på skjutdörrar, stomme och inventarier kan anpassas så att det passar.

Det enda du behöver tänka på är att det måste finnas tillräcklig takhöjd för två fyrkantiga skjutdörrar. I sidorna kan skjutdörrarna anpassas så att du får fullt utbyte av utrymmet under snedväggen.

FÅ HJÄLP MED DIN GARDEROB

På HTH står vi redo att ge dig rådgivning när du ska
skaffa en ny garderob. Vi utgår ifrån dina
önskemål och behov.

Få din garderob ritad hos din lokala HTH-butik
som också kan hjälpa till med att mäta upp en
inbyggd garderob.

GÖM FÖRVARINGEN BAKOM EN SKJUTDÖRR

Om du väljer en komplett garderobslösning med skjutdörrar kan du dölja förvaringen så att du har utrymme att inreda resten av rummet som du vill.

På det sättet kommer dina prydnadssaker och konst att få spela huvudrollen i din inredning istället för flera olika förvaringslösningar som skapar ett rörigt intryck.

Få tips på garderobsinredning

Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH Walk-in-closet | HTH

SÄTT IHOP GARDEROBEN EFTER DINA BEHOV

En garderob för snedväggar kan inredas efter dina önskemål och behov. Kombinera hyllor, lådor, klädstänger och utdrag som passar för just din garderob.

Utöver inventarierna i din skjutdörrsgarderob är det viktigt med en bra belysning och en helkroppsspegel så att du kan se hur dina kläder passar ihop.

Så inreder du en walk-in-closet

SKJUTDÖRRAR SOM PASSAR DIN STIL

Välj från ett stort utbud av färger och material till dina skjutdörrar så att de passar ihop med din övriga inredning.

Överväg också att integrera en spegel på en eller två av skjutdörrarna så att du inte behöver avsätta väggutrymme för en stor spegel.

Designa dina skjutdörrar

Snickrat skåp med skjutdörra | HTH
Walk-in-closet | HTH Walk-in-closet | HTH

FÅ INSPIRATION TILL DIN GARDEROB

Utforska bildgalleriet och få inspiration till design, inredning, färger och material bland de många olika garderobslösningarna från HTH.

Se bilderna

ALLA RUM OCH VINKLAR

Det spelar ingen roll hur sneda eller sluttande väggarna är. Skjutdörrsskåp till snedväggar kan skräddarsys efter rummets vinklar.

Om det inte bara är garderoben som behöver ett inbyggt skåp kan du även få ett skjutdörrsskåp till tvättstugan, hallen, kontoret eller något annat. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Våra konsulter står alltid redo att hjälpa dig så att du kan få svar på alla dina frågor innan du investerar i en ny garderob.
HTH Expert
Snickrat skåp med skjutdörra | HTH
Snickrat skåp med skjutdörra | HTH
HTH Expert