HTH inbyggd garderob med skjultluckor

Wardrobe with slidingdoors | HTH

Garderober med skjutluckor

Klädskåp med skjutdörrar i modell Stockholm. Ramdörrar med satinerat glas-fyllning och Silver topp-/bottenskenor.

Se fler skjutdörrar hos din lokala HTH

HTH inbyggd garderob

En garderob från HTH med skjutluckor är en praktisk och funktionell lösning som passar i alla rum i bostaden. Eftersom skjutluckor öppnas åt sidan och inte ut i rummet kan du utnyttja utrymmet optimalt och få in förvaringslösningar där det bara finns lite utrymme.

En skräddarsydd inbyggd garderob med skjutluckor ger mer förvaringsutrymme och den kan designas efter dina behov och utrymmet där garderoben ska stå.

Sliding doors

Du får upp till 50 % mer förvaring med skräddarsydda skjutdörrar

 

/ DESIGNA DIN INBYGGDA GARDEROB MED SKJUTDÖRRAR

Du kan designa din inbyggda garderob så att du får en personlig lösning som uppfyller alla dina behov och drömmar. För att komma igång behöver du först veta vilka designmöjligheter du har att välja mellan.

Designa din skjutdörrsgarderob | HTH

Den utvändiga designen

Skåpets stomme/gavlar, profil och fyllning är allt det du ser när skåpet är stängt. Du är designern och du kan sätta ihop ditt skåp exakt som du vill.

Se alla färger och designer för skjutdörrar.

Inredning och funktionalitet

Skåpets inventarier och inredning ska sättas ihop så att det blir praktiskt och funktionellt. Tänk igenom vad du ska använda ditt skjutdörrsskåp till och få en inredning som matchar.

Besök din lokala HTH-butik och se alla möjligheter.

5 steg till den perfekta designen

När du ska designa din inbyggda garderob med skjutluckor finns det 5 steg att följa för ett perfekt resultat.

1. Profil

När du väljer skjutluckans profil är det ramen runt dörrfyllningen du ska ta ställning till. Välj mellan fyra olika profiler.

2. Fyllning

Skjutdörrens fyllning är det som själva dörren är gjord av. Därför ska du ta ställning till vilka färger och material du vill ha.

3. Stomme

Skåpets stomme utgör skjutdörrsgarderobens sidor och topp. Du är designern och kan välja fritt ur vårt sortiment.

4. Inventarier

Inventarierna är skåpets hyllor och invändiga väggar. Du bestämmer om inventarier och stomme ska matcha varandra eller ha olika färger.

5. Inredning

Inredningen av skjutdörrsgarderoben ska utgå ifrån funktionalitet. Vad ska skåpet användas till och vilka önskemål har du?

/ VAD KOSTAR ETT SKÅP MED SKJUTLUCKOR?

När du ska sätta ihop din inbyggda garderob från HTH kan du välja bland ett brett sortiment av skjutdörrar, hyllor, lådor och mycket mer. Det gör det möjligt att inte bara matcha dina önskemål och behov utan även din budget.

Vi har inga standardlösningar, men för att du ska få en uppfattning om priset har vi ställt upp tre exempel på inbyggda garderober med skjutdörrar.

Få priset på din skjutdörrsgarderob

Få hjälp med att inreda, planera och räkna ut priset på din skjutdörrslösning av någon av HTH:s duktiga och kompetenta konsulenter.

/ INBYGGDA GARDEROBER KAN ANVÄNDAS I ALLA RUM

En garderob med skjutluckor är mycket lämplig för vilken typ av förvaring som helst. Använd skjutluckor till klädskåp eller klädkammare i sovrummet, i badrummet, i barnrummet, på kontoret, för att skärma av teknikutrymmen ... det är bara fantasin som sätter gränser.

Skydedørsgarderobe til entré | HTH GO

Hall och grovkök

Walk-in-closet | HTH

Vardagsrum

Skydedøre som rumdeler | HTH

Rumsavdelare

Snickrat skåp med skjutdörra | HTH

Walk in

Sliding doors

Kontor

Wardrobe

Barnrum

Sliding doors

Snedväggar


En inbyggd garderob från HTH kan utnyttja alla hörn

En inbyggd garderob från HTH med skjutluckor kan anpassas till ditt utrymme så att det utnyttjas optimalt. Det har ingen betydelse hur sneda eller skeva dina väggar är – den inbyggda garderoben och inventariet anpassas efter husets skevheter.

Läs mer om skjutdörrsskåp för snedväggar.

Det finns inte två rum som är likadana. Alla har sina skevheter, kringelikrokar och ojämnheter. Med en skräddarsydd skåplösning får du flexibilitet som utnyttjar varenda kvadratmeter. Få hjälp med att utnyttja utrymmet på bästa sätt.

Så enkelt mäter du för skåpet

Bredd: Mät bredden både vid golv (E) och tak (D) för att ta reda på om väggarna är sneda. Det är det minsta måttet som avgör dörrens bredd.

Höjd: Mät höjden från golv till tak på flera ställen (gärna en gång för varje meter). Vänster sida (A), mitten (B) och höger sida (C). Det lägsta måttet avgör dörrens höjd.

Djup: Standarddjupet är 68 cm för att få optimal plats för skenor och skjutdörrar.

Wardrobe measurment