Skjutdörrsskåp till snedväggar

Ett skjutdörrsskåp till snedväggar ger mycket förvaringsutrymme och vackra, rena ytor i rummet.

Stockholm | HTH

Utnyttja plats optimalt

Om du är lycklig ägare till en bostad med takvåning kan du utnyttja utrymmet optimalt med ett skjutdörrsskåp för snedväggar.

Om väggarna är sneda på den ena eller andra sidan har inte så stor betydelse. Våra skjutdörrsskåp för snedväggar kan anpassas så att alla dina önskemål och behov blir uppfyllda.

Alla rum och vinklar

Vi skräddarsyr skjutdörrsskåp för skeva mått så att du kan utnyttja alla hörn. Det har ingen betydelse hur sneda eller skeva dina väggar är – skjutdörrsskåp för snedväggar kan anpassas efter husets skevheter.

Använd skjutdörrsskåp i sovrummet eller dölj tvättmaskinen bakom skjutdörrar i badrummet. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Var är väggen sned?

Om du har en reguljär bakvägg med snedväggar på den ena eller båda sidorna, kan du utnyttja den optimalt med skräddarsydda skjutluckor. Det enda du ska tänka på är att det ska vara tillräckligt med takhöjd för två fyrkantiga skjutdörrar som är minst lika stora som de sneda sidorna. I sidorna kan skjutdörrarna anpassas så att du får fullt utbyte av utrymmet under snedväggen.

Om lutningen är längst bak i skåpet ska stomme och inventarier anpassas så att utrymmet utnyttjas på bästa sätt. Det finns många möjligheter att inreda ditt skjutdörrsskåp för snedväggar, och skjutdörrarna kan levereras i just den höjd du behöver.

Uppmätning

För att få ett perfekt resultat ska uppmätningen för ett skjutdörrsskåp för snedväggar vara mycket exakt. Få din garderob ritad hos din lokala HTH-butik som även kan hjälpa till med uppmätningen.

Sliding door for Wardrope | HTH

Designa dina skjutdörrar

Du kan designa dina skjutluckor så att du får en individuell lösning som uppfyller alla dina önskemål och behov. 

Bestäm vilken färg och vilka material dina skjutdörrar ska tillverkas i – du hittar materialalternativen här.

Snickrat skåp | HTH
Skuffe med gitter | HTH

Individuell inredning

Ett skjutdörrsskåp för snedväggar kan inredas exakt efter dina önskemål och behov.

Välj ur vårt stora sortiment av hyllor, lådor, klädstänger, utdrag och mycket mer när du ska inreda den optimala garderoben.

Se möjligheterna för inredning av skjutdörrsgarderober.

HTH Wardrobe
Snickrat skåp med skjutdörra | HTH

Bli inspirerad till din garderob

I vårt galleri har vi samlat en rad inspirerande bilder på garderobslösningar från HTH.

Gå på upptäcktsfärd bland de fina bilderna och se exempel på design, inredning, färger och material.

Garderobgalleri

Vi hjälper dig i mål med drömgarderoben

På HTH står vi alltid redo att ge dig råd och vägledning när du ska ha en ny garderob. Om du har frågor om skjutdörrsskåp för snedväggar är du mycket välkommen att boka ett gratis möte utan förpliktelser med någon av våra duktiga konsulter. På mötet utgår vi ifrån dina önskemål och behov, och du kan se vårt stora sortiment av skjutdörrar och garderobsinredning.