Du är här: Hem / Nytt kök / Köksdesign / Focus Faner

/ FOCUS FANER

Kök i ek med en naturlig look

Modell Focus Faner är ett kök i ek för dig som vill ha en naturlig kökslook. De släta fanerluckorna med snygga, vågräta ådringar gör designen elegant och utstrålar en värme som stämmer fint överens med vår nordiska heminredning.

Kombinerar du ekträköket med Focus eller Focus Laminat får du nästan oändliga möjligheter att sätta personlig prägel på ditt kök.

  • Fanerluckor av ek med vågräta ådringar
  • Naturlig och varm look
  • Kan designas med VH-7 Concept

Kök i ek med rena linjer

Ska ditt kök i ek vara modernt och strömlinjeformat är vårt handtagslösa VH-7 Concept perfekt. De snygga och funktionella VH-7-greppspåren är en fantastiskt snygg inredningsdetalj som ger ditt kök rena linjer.

Läs om det handtagslösa kökskonceptet

Focus Faner levereras i följande träfaner:

Focus Vit Ek Faner

Tala med en passionerad köksexpert

Få inspiration och svar på alla dina frågor om kök när du bokar ett gratis designmöte med någon av våra duktiga köksexperter.

Boka ett gratis designmöte Hitta din HTH-butik
HTH

BYT FÄRGER OCH MATERIAL MED ETT KLICK

Prova vår nya DesignStyler, där du enkelt kan växla mellan olika färger och material genom att klicka på pennikonerna.

VH-7-GREPPSPÅR

Önskar du ett handtagslöst kök kan Focus Faner användas till HTH:s unika VH-7 Concept, som ger dig ett stilrent lyxkök med släta luckor.

DU BESTÄMMER VÄGEN TILL DIN KÖKSKÄRLEK

Kan och vill du själv montera köket, eller ska vi göra det åt dig? Oavsett vilket alternativ du väljer står vi alltid redo att hjälpa dig.

Vi monterar, levererar och sätter upp
Vi monterar, levererar och sätter upp

Har du förälskat dig i modell Focus Faner kan du få din kökskärlek helt utan besvär.

HTH-skåpen monteras på vår danska fabrik i Ølgod, och våra egna chaufförer levererar dem hem till dig. Vi sätter upp ditt kök och står för allt eller delar av det övriga arbetet. Du bestämmer.

Naturligtvis erbjuder vi dig expertrådgivning hela vägen från första idén tills köket står klart

Läs mer om möjligheterna hos HTH
Vi monterar och levererar
Vi monterar och levererar

Väljer du modell Focus Faner kan du välja att få ditt kök från vårt klassiska HTH-sortiment.

På HTH monterar vi skåpen på vår danska fabrik i Ølgod, och levererar dem ända in i din bostad med våra egna chaufförer.

Och våra dedikerade köksexperter står naturligtvis redo att hjälpa dig, hela vägen.

Läs mer om möjligheterna hos HTH

KÖK I EK SOM INTE SPRÄNGER BUDGETEN

Många faktorer påverkar priset på ekträköket. När du förverkligar din köksdröm kan du utan problem göra det inom din budget. Det handlar om att prioritera det som är viktigt för dig.

MIXA TRÄET MED FÄRGER

Ekträköket har en fantastisk förmåga att skapa en trivsam stämning i köket och tillföra värme i rummet. Använder du ekträ i kombination med din favoritfärg kan du skapa en helt unik stämning i ditt kök. Det är en av vår tids stora kökstrender.

FAKTA OM MODELL FOCUS FANER

Focus Faner är en 19 mm lucka som har belagts med faner med vågräta ådringar. Fronterna har lätt rundade hörn och har kantats med massiva träkantslister.

Faner är ett naturmaterial med vackra skiftningar, och träets ådringar ger luckan ett fascinerande uttryck. Med fanerluckor får du en stark och hållbar lucka som samtidigt är lätt att underhålla.

HTH

Sofie Larsen, köksexpert:

"FANERLUCKOR GER KÖKET EN NATURLIG LOOK"

Vill du ha ett naturligt kök är snygga fanerluckor i ek det rätta valet för dina luckor. De är dessutom robusta och smidiga att rengöra med en urvriden trasa.

HTH

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH